VATANDAŞIN KALDIRIM İŞGALİ İSYANI

GAZİPAŞA’DA yaya geçidi ve kaldırım işgali sorunu vatandaşları isyan ettirmeye devam ediyor. İlçede yaşanan otopark sorunu nedeniyle ortaya çıkan bu durum, vatandaşları bunalttı.

GÜNDEM 2.12.2023 11:05:00 0
VATANDAŞIN KALDIRIM İŞGALİ İSYANI

İlçede yaşanan otopark sorununa ve bunun sonucu olarak ortaya çıkan kaldırım ve yaya geçidi işgallerinin sonunun gelmemesi, vatandaşı çileden çıkardı. Otopark konusunda seslerini duyuramadıklarını söyleyen vatandaşlar “Artık kaldırımlarda rahatça yürümek ve yaya geçitlerinden zorlanmadan geçmek istiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler. 


“KESİN ÇÖZÜM OLARAK OTOPARK YAPILMASINI İSTİYORUZ”
Kaldırım işgaline her geçen gün yenilerinin eklenmesine tepki gösteren vatandaşlar; “Kaldırım işgalinden yeterince bunalmışken, her cuma aynı yoğunluk yaşanmaya ve kaldırımlar araçlarla işgal edilmeye devam ediyor. Artık bu sorunlara kesin çözüm olarak otopark yapılmasını istiyoruz. Cuma günleri köydeki insanlar çarşı merkezine iniyor ve ilçedeki yoğunluk sonucunda araçlarını park edecek yer bulamıyorlar” ifadelerini kullandılar. 
 

OTOPARKLAR İLÇEYE YETMİYOR
Defalarca gündeme getirmemize rağmen henüz bir sonuca bağlanmayan otopark sorunu, her geçen gün yeni sorunlar teşkil etmeye devam ediyor. Vatandalar da otopark sorununun çözülerek yaya geçitlerinin ve kaldırım işgallerinin sona ermesini istiyor. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: VATANDAŞIN KALDIRIM İŞGALİ İSYANI