Tarih: 11.10.2022 14:15

“VATAN PARTİSİ’NİN DÖNEMİ GELDİ”

Facebook Twitter Linked-in

Vatan Partisi tarafından hayata geçirilen Şadi Çağlayan Parti Okulu kapsamında Gazipaşa’da partililere eğitim verildi. Pazarcı Mahallesi, Balkan Caddesi’nde dün saat 14.00’te düzenlenen eğitim seminerine, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Serdar Üsküplü ile Vatan Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Rıza Türkmendağ, Vatan Partisi Gazipaşa İlçe Başkan Yardımcısı Ziya Değirmenci ve partililer katıldı.

DEĞİRMENCİ, “GÖREV VATAN PARTİSİ’NE DÜŞÜYOR”

Eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan Vatan Partisi Gazipaşa İlçe Başkan Yardımcısı Ziya Değirmenci, “Mevcut iktidarın artık ülkemizi yönetemediğini görüyoruz. Yine ülkeyi yönetmeye aday olan Millet İttifakı çatısı altında buluşan partilerin de ülkemizin içinde bulunduğu duruma çözüm getireceğini düşünmüyoruz. Aynı şekilde kamuoyu araştırmalarına bakıldığı zaman, yurttaşlarımızın yarıdan fazlası her iki ittifak için de ümidini kesmiştir. İşte böyle bir durumda görev Vatan Partisi’ne düşmektedir. Bizler kendi tüzüğümüzü, programımızı bileceğiz ki halkımızı bu konuda aydınlatalım. Bugünkü toplantımızın temel amacı da kendi kendimizi tanımamız içindir” diyerek Şadi Çağlayan Parti Okulu’nun amacını açıkladı.

ÜSKÜPLÜ “VATAN PARTİSİ’NİN DÖNEMİ GELDİ”

Vatan Partisi tarafından başlatılan Şadi Çağlayan Parti Okulu eğitim çalışmalarının ikincisini Gazipaşa’da düzenlediklerini dile getiren Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Serdar Üsküplü, “Parti okulumuza partimizin önde gelen isimlerinden biri olan Şadi Çağlayan’ın ismini verdik. Sevgili arkadaşlar biliyorsunuz ki; partimiz büyük bir mücadele içinde. 50 yıldır, hatta 50 yılı aşkın süredir mücadele veriyor. O günden bu yana hiçbir zaman iktidara yakınız demedik. İktidar olmak üzereyiz demedik. Önümüzdeki süreç, iktidar sürecidir de demedik. Bağımsızlık mücadelesi verdik, emek mücadelesi verdik, işçi sınıfının mücadelesini verdik, Amerikan emperyalizmine karşı mücadele ettik, fakat önümüzdeki süreçte iktidar oluyoruz demedik. İktidar bizim için çok uzak bir hedefti. Ancak şu anda Vatan Partisi’nin dönemi geldi. Partililer olarak Vatan Partisi’nin iktidar çağı geldi diyoruz. Neden bunu diyoruz önce bunu anlamak gerek. Öncelikle Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu, konumu bir tartışmamız gerek, daha sonra Vatan Partisi nasıl iktidar olacak ve iktidar olduğunda neler yapacak? Bunları beraber konuşacağız” dedi.

İKTİDAR STRATEJİSİNDEN BAHSETTİ

Yapılan konuşmaların ardından partililere 75 dakikalık eğitim semineri veren Üsküplü,  Vatan Partisi’nin çalışmaları, hedefleri ve iktidar stratejisi hakkında partililere bilgi aktardı. Şadi Çağlayan Parti Okulu’nda Vatan Partisi’nin ülkede yaptığı mücadelelere değinen Üsküplü, iç ve dış politikanın yanında Vatan Partisi’nin üstünde titizlikle durduğu “Üretim Devrimi” hakkında bilgi verdi. Vatan Partisi’nin iktidar olduğu bir Türkiye’de; üretimin artacağına değinen Üsküplü, partililere partinin stratejilerini sıraladı.

Üsküplü’nün ardından partililere eğitim veren Vatan Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Rıza Türkmendağ ise, Vatan Partisi tüzüğü ve örgütlenme konularında partililere bilgi aktardı. Eğitim seminerinin ardından soru-cevap kısmına geçildi. Partililer merak ettikleri konular hakkında Üsküplü ve Türkmendağ’a soru sorup, partinin politikaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —