VATAN PARTİSİ’NİN ACI GÜNÜ

Vatan Partisi Gazipaşa İlçe Başkanı Çalışkan, trafik kazasında hayatını kaybeden Vatan Partisi Gazipaşa İlçe Yöneticisi ve Galadıran Kültür Derneği Başkanı Bilal Şahin için taziye mesajı yayınladı.

GÜNCEL 24.11.2022 12:43:00 0
VATAN PARTİSİ’NİN ACI GÜNÜ

Vatan Partisi Gazipaşa İlçe Başkanı Fikret Çalışkan, dün Ekmel Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Vatan Partisi Gazipaşa İlçe Yöneticisi ve Galadıran Kültür Derneği Başkanı Bilal Şahin için taziye mesajı yayınladı.

“Partimizin acı günü” diyerek açıklamasına başlayan Çalışkan, Gazipaşa’nın ve Vatan Partisi’nin değerli bir insanı kaybettiğini dile getirdi. Yaşanan olayın kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden çalışkan, Şahin’e Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diledi. Çalışkan Mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bilal Şahin; çalışkan, dürüst, fedakar bir halk önderi ve görev adamıydı. Hem yönetim kurulu üyemizdi, hem Galadıran Kültür Derneği başkanıydı, hem de Yakacık Köy İhtiyar Heyeti’nin değerli bir ismiydi. Verilen görevleri, itiraz etmeden aşk ve şevkle yapardı. Sevgili Bilal seni çok özleyeceğiz. Mücadeleni bıraktığın yerden devam ettirmeye kararlıyız. Partimizin başı sağ olsun. Işıklar içinde uyu sevgili Bilal.”


Anahtar Kelimeler: VATAN PARTİSİ’