VALİ'DEN LGS ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL

ANTALYA Valisi Hulusi Şahin, LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Gazipaşalı Aykut Kısaarslan’ı makamında ağırlayıp, ödüllendirdi.

GÜNDEM 9.07.2024 10:14:00 0
VALİ

Antalya Valisi Hulusi Şahin, ortaokul mezunu öğrencilerin, liselere yerleşebilmek için girdiği Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilen sınavda 90 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Gazipaşalı Aykut Kısaarslan ve Antalya’daki diğer birincileri makamına kabul etti. Ziyarette Gazipaşalı öğrenciye İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ile ailesi de eşlik etti.


VALİ ŞAHİN, ÖDÜL TAKDİM ETTİ
Vali Şahin, sınavdan 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Ahmet Tuncer Ortaokulu öğrencisi Aykut Kısaarslan’ı başarısından dolayı kutlayıp, öğrenciyle bir süre sohbet etti. Ardından Kısaarslan’a başarı ödülünü takdim eden Vali Şahin, “Eğitim bir toplumun, bir milletin geleceğidir. Dolayısıyla eğitim kalitemizi ne kadar artırırsak ülkemizin de geleceği o kadar aydınlık olur. Geleceğe katkı sağlayacağına inandığım bu öğrencimizi, öğretmenlerini ve tabi ki de ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ' ŞAMPİYONLARINA