VALİ ŞAHİN, GAZİPAŞA’DA

ANTALYA Valisi Hulusi Şahin, geçtiğimiz haftalarda ilçede göreve başlayan Kaymakam Selami Korkutata’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

GÜNDEM 26.08.2024 09:39:00 0
VALİ ŞAHİN, GAZİPAŞA’DA

Cumartesi günü ilçeye gelen Antalya Valisi Hulusi Şahin, 2 Temmuz 2024 tarihli 187 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Gazipaşa Kaymakamı olarak ilçeye atanan ve 29 Temmuz’da göreve başlayan Selami Korkutata’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Vali Şahin’i Gazipaşa Kaymakamlığı binası önünde Kaymakam Korkutata ile İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif Çolak ve Gazipaşa Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ramazan Bektaş karşıladı. Makamına yapılan ziyarette Vali Şahin, Kaymakam Korkutata’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.


İlçede yürütülen çalışmalar ile ilgili Vali Şahin’e bilgi veren Gazipaşa Kaymakamı Selami Korkutata ise karşılıklı sohbet ve istişarelerin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Antalya Valisi Hulusi Şahin’e teşekkürlerini iletti. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ŞAHİN GAZİPAŞA’