UZUNAL'DAN GÖNÜL ZİYARETLERİ

.

GÜNDEM 26.02.2024 10:29:00 0
UZUNAL

GAZİ Mahallesi’nin genç ve dinamik Muhtar Adayı Miraç Uzunal, seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahallesinde gönül köprüleri kurmak için seçmenlerini evinde ziyaret eden Uzunal, hem projelerini anlatıyor hem de seçmenlerinin gönlünü kazanıyor.


31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Gazi Mahallesi’nden muhtar adayı olan ilçenin tanınmış simalarından Miraç Uzunal, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. “Hizmet için buradayız” sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Uzunal, seçim çalışmaları kapsamında aza kadrosuyla birlikte sahada aktif olarak yer alıyor. Bir yandan proje çalışmalarına yoğunluk veren Gazi Mahallesi Muhtar Adayı Miraç Uzunal, diğer yandan mahallesinde gönül köprüleri kurmak için mücadele veriyor. Bu kapsamda seçmenlerini evinde ziyaret eden Uzunal, hem projelerini anlatıyor hem de seçmenlerinin gönlünü kazanıyor.


VATANDAŞIN İLGİSİNDEN MEMNUN
Mahallesinin genç, dinamik ve vizyoner muhtar adayı olarak gösterilen Gazi Mahallesi Muhtar Adayı Miraç Uzunal, Gazi Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandırmayı amaçlıyor. Projeleriyle seçmenlerden tam not alan Uzunal, “Seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğümüz hane ziyaretlerimiz devam ediyor. Beni ve ekibimi evlerinde misafir eden mahallemizin saygıdeğer bireylerinin hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimizde bizlere gösterilen ilgi ve alaka hepimizi mutlu ediyor. Mahalle halkının verdiği desteği hissetmek bizler için çok değerli. Projelerimizi beğenip bizlere destek sözü veren her vatandaşımıza şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: UZUNAL' GÖNÜL ZİYARETLERİ