UZUNAL DUR DURAK BİLMİYOR

.

GÜNDEM 8.03.2024 09:14:00 0
UZUNAL DUR DURAK BİLMİYOR

GAZİ Mahallesi’nin genç ve dinamik Muhtar Adayı Miraç Uzunal, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçimden zaferle ayrılmak için saha çalışmalarına yoğunluk veren Uzunal, mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanıyor. 


31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Gazi Mahallesi’nden muhtar adayı olan ilçenin tanınmış simalarından Miraç Uzunal, seçim çalışmalarına yoğunluk verdi. “Hizmet için buradayız” sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Uzunal, mahallesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Seçim çalışmaları kapsamında aza kadrosuyla birlikte sahada aktif olarak yer alan Gazi Mahallesi’nin genç muhtar adayı, Bilal Kasımoğlu, Muammer Terzi, Bünyamin Şahiner, Nursel Onaç, Yücel Akgün, Sabri Özdemir, Caner Aksoy ve Gürcan Kurt ile çalışmalarını sürdürüyor. 


“ENERJİMİZİ MAHALLEMİZ VE MAHALLE HALKIMIZ İÇİN HARCAMAYA HAZIRIZ”
Seçimden zaferle ayrılmak için saha çalışmalarına yoğunluk veren Uzunal, mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanıyor. Gazi Mahallesi halkının kendisine ve ekibine gösterdiği ilgi ve alakadan memnun olduğunu dile getiren Gazi Mahallesi Muhtar Adayı Miraç Uzunal, “Seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğümüz saha çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan çalışmalarımız gece yarılarına kadar sürüyor. Mahallemizde yaşayan her bireye ulaşmak, onların sıkıntılarını dinlemek ve projelerimizi anlatmak için büyük bir efor harcıyoruz. Her yeni güne, mahalle sakinlerimizin bize gösterdiği ilgi ve alakanın vermiş olduğu enerji ile başlıyoruz. Allah’ın izini ile seçimden sonra enerjimizi mahallemiz ve mahalle halkımız için harcamaya hazırız. Projelerimiz ve çalışmalarımızla Gazi Mahallesi’ni yaşanabilir, sorunsuz bir mahalle haline getireceğiz” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27