UYUMAZ'DAN MANŞET'E ZİYARET

.

GÜNDEM 16.12.2023 09:37:00 0
UYUMAZ

GAZİPAŞA Manşet Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulunan MHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Dilek Uyumaz, Gazipaşa ile ilgili hedeflerinden bahsetti. ‘Genelden yerele birlik, ülke yönetiminde dirlik’ sloganıyla yola çıktığını ifade eden Uyumaz, Gazipaşa için sorumluluk almaktan kaçmayacağına vurgu yaptı.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Dilek Uyumaz, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk tarafından karşılanan Uyumaz, seçim gündemi ve aday adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette, Gazipaşa ve 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi konuşuldu. Gazipaşa’da gerçekleştirmek istediği hedefleri hakkında bilgiler veren Uyumaz, ‘Genelden yerele birlik, ülke yönetiminde dirlik’ sloganıyla çıktığı yolda, Gazipaşa halkından destek istedi. 


“HEDEFİMİZ ÜRETKEN BELEDİYECİLİK”
MHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Dilek Uyumaz, ziyaretinde Gazipaşa’da yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hedefinin üretken belediyecilik olduğunu ifade eden Uyumaz, Gazipaşa için sorumluluk almaktan kaçmayacağına vurgu yaptı. “Sorumluluk bilincine sahip olan teşkilatlarımızı ve teşkilatçılığın önemini üst düzeyde idrak etmiş bir kardeşiniz olarak MHP Gazipaşa Belediye başkan aday adayı olarak huzurunuzdayım” diyen Uyumaz, “Gerek iş hayatımda, gerek siyasi hayatımda hiç bir zaman sorumluktan kaçmadım. Hedefimiz üretken belediyecilik. Bu hedeflerle yola çıktık. Çıktığımız bu yolda göreve gelirsek, ilk işimiz ilçemizin dokusuna uygun turizm yapılanması ile ilçemizin turizmden gereken payı almasını sağlayacağız. Yarım kalan projelerimizi tamamlayıp, yepyeni projelerle karşınızda olacağız. Toplu ulaşım ve otopark sorununu çözeceğiz. Pazaryerimizde yeni iyileştirmeler yapacağız. Gazipaşa’da turizm, tarım ve sanayi üçgeninde doğru bir planlama yaparak, doğru gelişme ile yolumuza devam edeceğiz. Unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerimizi yaşatacağız. Gelir kaynaklarımızı arttıracağız, böylece kardeşlerimiz çalışmak için ilçe dışına gitmek zorunda kalmayacaklar” dedi. 


“SEÇİMİN ÜLKEMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”
Biz bu yola Hizmet aşkıyla yola çıktık. Çıktığımız bu kutlu yolda desteklerini esirgemeyen başta liderimiz ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi olmak üzere, il ve ilçe başkanlarımız ise parti yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerin ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 
Ziyaretin ardından, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Öztürk’e misafirperverliği için teşekkür eden MHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Dilek Uyumaz, gazetemize yayın hayatında başarı diledi. Öztürk ise, MHP’li Uyumaz’a nazik ziyareti için teşekkür etti. 


DİLEK UYUMAZ KİMDİR?
22 Şubat 1979 yılında İstanbul’da doğan Dilek Uyumaz, Türk Hava Yolları’ndan emekli. İşletme Fakültesi mezunu olan Uyumaz, halen hukuk ve sosyoloji alanlarında öğrenim görüyor. THY geçmişinden önce ithalat ve ihracat üzerine bir firmada genel müdür yardımcılığı yapan Uyumaz, 6 yıl da Gazipaşa- Alanya Havalimanı’nda Türk Hava Yolları’nda çalıştı ve ardından emekli oldu. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: UYUMAZ' MANŞET' ZİYARET