UYUMAZ, SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

.

SİYASET 22.12.2023 09:57:00 0
UYUMAZ, SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

GAZİPAŞA’DA seçim çalışmaları kapsamında sahaya inen MHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Dilek Uyumaz, vatandaş ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Uyumaz, ‘Genelden yerele birlik, ülke yönetiminde dirlik’ sloganıyla çıktığı yolda, Gazipaşa halkından destek istedi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Dilek Uyumaz, Gazipaşa’da saha çalışmalarını sürdürüyor. İlçede vatandaşlar ve esnafı ziyaret eden Uyumaz, sahanın nabzını tutuyor. Ziyaret ettiği esnaflara ve vatandaşlara kendini tanıtıp, yapacağı projeler hakkında bilgi veren MHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Uyumaz, vatandaşlardan ve esnaflardan destek istedi. Gazipaşa halkının kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan memnun olduğunu ifade eden Uyumaz, ‘Genelden yerele birlik, ülke yönetiminde dirlik’ sloganıyla çıktığı yolda, Gazipaşa halkından destek istedi.


“HALKIMIZIN İLGİSİNDEN SON DERECE MEMNUNUM”
MHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Dilek Uyumaz, vatandaşlara Gazipaşa’da yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hedefinin üretken belediyecilik olduğunu bir kez daha yineleyen Uyumaz, “Gazipaşa için sorumluluk almaktan kaçmayacağım” dedi. Üzerinde taşıdığı teşkilat ve sorumluluk bilincinin farkında olduğunu ifade eden Uyumaz, “Gazipaşa’da saha çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalarımız kapsamında vatandaşlarımız ve ilçe esnaflarımızla bir araya gelerek hedeflerimizi anlattık. Halkımızın ilgisinden son derece memnunum. Saha çalışmalarımız devam edecek. Aday ben olsam da olmasam da 31 Mart’a kadar davamız için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. 


“GAZİPAŞA’NIN KALKINMASINA KATKI SAĞLAYACAĞIZ”
Gazipaşa’da hayata geçirmek istediği çalışmaları bir kez daha hatırlatan Uyumaz, “Hedefimiz üretken belediyecilik. Bu hedef için yola çıktık. Çıktığımız bu yolda göreve gelirsek, ilk işimiz ilçemizin dokusuna uygun turizm yapılanmasını hayata geçirmek olacak. Bu kapsamda ilçemizin turizmden gereken payı almasını sağlayacağız. Yarım kalan projelerimizi tamamlayıp, yepyeni projelerle Gazipaşa’nın kalkınmasına katkı sağlayacağız. Toplu ulaşım ve otopark sorununu tarih olacak. Tüm halkımız tarafından kullanılan pazaryerimizde iyileştirmeler yapacağız. Gazipaşa’da turizm, tarım ve sanayi üçgeninde doğru bir planlama yaparak, doğru gelişme ile yolumuza devam edeceğiz. Gelir kaynaklarımızı arttıracağız” ifadelerini kullandı. 


DİLEK UYUMAZ KİMDİR?
22 Şubat 1979 yılında İstanbul’da doğan Dilek Uyumaz, Türk Hava Yolları’ndan emekli. İşletme Fakültesi mezunu olan Uyumaz, halen hukuk ve sosyoloji alanlarında öğrenim görüyor. THY geçmişinden önce ithalat ve ihracat üzerine bir firmada genel müdür yardımcılığı yapan Uyumaz, 6 yıl da Gazipaşa- Alanya Havalimanı’nda Türk Hava Yolları’nda çalıştı ve ardından emekli oldu. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27