Tarih: 08.12.2023 08:58

UYSAL’DAN TOPLANTIYA DAVET

Facebook Twitter Linked-in

Ülkü Ocakları Alanya İlçe Başkanı Doç.Dr.Yavuz Uysal, önümüzdeki yerel seçimlerde Gazipaşa Belediye Başkanı olmak adına ilk adımı attı. Uysal, çıktığı bu yolda Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Aday adaylığını resmi olarak ilan eden Uysal, süreçte MHP lideri Devlet Bahçeli'nin desteğini aldığını belirterek hizmet etme aşkıyla bu yola çıktığını dile getirdi.


UYSAL: “BİSMİLLAH DEDİK”
Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal, açıklamasında “MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile Gazipaşa’yı buluşturmak, memleketimizi hak ettiği yerlere getirmek, aşk ile yorulmadan hizmet etmek üzere bu sürece ‘Bismillah!’ dedik. Çıkmış olduğumuz bu yolda desteklerini esirgemeyen başta liderimiz Devlet Bahçeli Bey olmak üzere, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a, MHP Genel Başkan yardımcılarımıza, Antalya milletvekillerimiz Abdurrahman Başkan ve Hilmi Durgun’a, MYK Üyemiz Hüseyin Yıldız’a, MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel’e, Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanım Ferhat Aksoy’a ve Gazipaşa MHP İlçe Başkanı Numan Terzi’ye çok teşekkür ediyorum. Sefer bizden zafer Allah'tan diyerek siz değerli hemşehrilerimi saygı ve hürmetle selamlıyor, destek ve dualarınızı bekliyorum” ifadelerine yer verdi.
 

TOPLANTI  BUGÜN SAAT 14.00’TE 
Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde bugün saat 14.00’te düzenlenecek basın toplantısına tüm ilçe halkını davet eden Uysal, “Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu basın açıklaması ile siz değerli hemşehrilerimizle paylaşacağım. Bu güzel toplantıda sizleri de aramızda görmek bizleri fazlasıyla mutlu edecektir.” dedi. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —