UYSAL VE AKSOY, ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

GAZİPAŞA Belediyesi MHP Başkan Aday Adayları Doç. Dr. Yavuz Uysal ve Mustafa Aksoy, MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek teşkilatta bulunanlarla istişarelerde bulundu.

SİYASET 25.12.2023 09:53:00 0
UYSAL VE AKSOY, ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Gazipaşa Belediye Başkanı olmak için Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday adayları olan Doç. Dr. Yavuz Uysal ve MHP MYK üyesi Mustafa Aksoy, Gazipaşa MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret edip teşkilatta bulunanlarla sohbet edip istişarede bulundu. Uysal ve Aksoy, geçtiğimiz günlerde verdikleri birlik pozuyla gündeme gelerek daima birlik ve beraberlik içinde olacaklarını halka duyurmuşlardı. 


“GAZİPAŞA İÇİN İKİMİZ DE GÖREVE HAZIRIZ”
Önümüzdeki yerel seçimler ile ilgili MHP İlçe Başkanı Numan Terzi ile sohbet gerçekleştiren Uysal ve Aksoy, ziyaretle ilgili “İlçe başkanımız Numan Terzi ve İlçe Teşkilatımızda bulunan dava arkadaşlarımızla görüşüp fikir alışverişi yaptık. İttifak olarak gireceğimiz seçimde Gazipaşa Belediyesi Başkanlığı için adayımız hangi partiden çıkarsa çıksın ve MHP’den çıkarsa da hangimiz aday olursak olalım daima birlik olarak Gazipaşa için en iyisi olmaya çalışacağız. MHP aday adayı olarak Gazipaşa için ikimiz de göreve hazırız. Hangimiz olursak olalım, Gazipaşa’da seçimi alarak doğup büyüdüğümüz memleketimizi en iyi yerlere getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğimizden hiçbir şüphemiz yok. Bu kapsamda da saha faaliyetlerimize ve davamıza olan sevdamız kapsamında çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştular. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27