UYSAL, RESMEN ADAY ADAYI

.

SİYASET 6.12.2023 10:09:00 0
UYSAL, RESMEN ADAY ADAYI

ALANYA Ülkü Ocakları Başkanı Gazipaşalı Doç. Dr. Yavuz Uysal, MHP’den Gazipaşa Belediye Başkanı aday adayı oldu. MHP Genel Merkezi’nde başvurusunu yapan Uysal, MHP lideri Devlet Bahçeli ve partinin kurmayları ile görüşme gerçekleştirdi.

 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde AK Parti ile ittifak yapmasına kesin gözüyle bakılan Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Gazipaşa Belediye Başkanlığı için bir isim daha aday adayı oldu. Geçtiğimiz günlerde MHP’den Gazipaşa Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Dilek Uyumaz’ın ardından Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Gazipaşalı Doç. Dr. Yavuz Uysal, MHP’den Gazipaşa Belediye Başkanı aday adayı oldu. Başvurusunu MHP Genel Merkezi’ne yapan Uysal, MHP lideri Devlet Bahçeli ve partinin kurmayları ile görüşme gerçekleştirdi.


“MHP’NİN ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE GAZİPAŞA’YI BULUŞTURACAĞIZ”
Aday adaylığına ilişkin açıklama yapan MHP Gazipaşa Belediye Başkanı aday adayı Yavuz Uysal, “Bugün liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey'in elini öpüp, hayır dualarını alarak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde MHP Gazipaşa Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışı ile Gazipaşa’yı buluşturmak, memleketimizi hak ettiği yerlere getirmek, aşk ile yorulmadan hizmet etmek üzere bu sürece "Bismillah!"dedik. Çıkmış olduğumuz bu yolda desteklerini esirgemeyen başta liderimiz Devlet Bahçeli Bey olmak üzere, Ülkü Ocakları Genel Başkanım Ahmet Yiğit Yıldırım Bey'e, MHP Genel Başkan Yardımcılarımıza,  Antalya Milletvekillerimiz Abdurrahman Başkan ve Hilmi Durgun beylere, MYK Üyemiz Sn Hüseyin Yıldız Bey'e, MHP Antalya İl Başkanım Onur Temel Bey'e,  Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanım Ferhat Aksoy Bey’e ve Gazipaşa MHP İlçe Başkanım Numan Terzi Bey'e çok teşekkür ediyorum. Sefer bizden Zafer Allah'tan diyerek siz değerli Hemşehrilerimi saygı ve hürmetle selamlıyor, destek ve dualarınızı bekliyorum” şeklinde konuştu. >Selçuk Öztürk


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27