UYSAL MURATPAŞA’YA YENİDEN ADAY

.

SİYASET 3.02.2024 12:22:00 0
UYSAL MURATPAŞA’YA YENİDEN ADAY

CHP'nin dün yapılan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantısından Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak Ümit Uysal çıktı. 2 dönemdir Muratpaşa'da başkanlık yapan Gazipaşalı Ümit Uysal, "5 yıl daha Antalya'mızın kalbi Muratpaşa'mıza hizmet etmeye aday olmak için görev aldık" dedi.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için takvim ilerlerken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) de aday belirleme çalışmalarına hız verdi. İki dönem Muratpaşa Belediye Başkanlığı görevini yürüten Gazipaşalı Ümit Uysal, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmuş ve mevcut Başkan Muhittin Böcek ile kıyasıya bir adaylık yarışına girmişti. CHP’den Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak tekrar Muhittin Böcek’in gösterilmesiyle gözler Muratpaşa’ya çevrilmiş ve Uysal’ın tekrar Muratpaşa Belediye Başkanı adayı olacağına ilişkin söylentiler parti kulislerini hareketlendirmişti.

UYSAL VE BÖCEK BİRLİKTE HAREKET EDECEK
CHP'nin dün yapılan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantısından Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak Ümit Uysal çıktı. Böylece bir süredir aday belirsizliği yaşanan Muratpaşa'da son nokta konulurken, Antalya’nın başarılı 2 siyasetçisi Muhittin Böcek ve Ümit Uysal’ın 2019 yerel seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart 2024 seçimlerine de omuz omuza girerek seçimi kazanmaları hedefleniyor.

“5 YIL DAHA MURATPAŞA’MIZA HİZMET EDECEĞİM”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MYK ve PM kararıyla aday olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Ümit Uysal, "5 yıl daha Antalya'mızın kalbi Muratpaşa'mıza hizmet etmeye aday olmak için görev aldık. Hep birlikte komşularımızın desteği ile Muratpaşa'mızdaki yaşam kalitesini arttırmaya, dayanışmamızı daha ileriye götürmeye, Muratpaşa'mızı dünyaya tanıtmaya ve entegre etmeye devam edeceğiz. Başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere tüm MYK üyelerimize, tüm Parti Meclisi üyelerimize, Antalya İl Başkanımız Nail Kamacı ve yönetimine, Muratpaşa İlçe Başkanımız Hasan Şahin ve yönetimine, desteğini bir an bile olsun bizden esirgemeyen Cumhuriyet Halk Partimizin parti emekçilerine ve tüm komşularıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.> Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27