UYSAL KASAP YENİDEN HİZMETTE

Gazipaşa’da geçtiğimiz günlerde kundaklama sonucu yanan Uysal Kasap, yapılan tadilat çalışmalarının ardından yeniden hizmete açıldı.

14.03.2023 15:47:00 0

Geçtiğimiz cuma günü sabaha karşı saat 05.00 sıralarında kimliği belirsiz kişilerce benzin dökülerek kundaklanan Uysal Kasap yeniden hizmete başladı. Cumartesi günü tamamlanan tadilat çalışmalarının ardından yeniden hizmete giren iş yeri, müşterilerini bekliyor. Açıldığı günden bu yana müşteri potansiyelini arttıran Uysal Kasap, kaliteli hizmetinden ödün vermiyor. İş yerini oğlu Hasan Uysal’la birlikte işleten Ahmet Uysal, adana, et şiş, tavuk şiş, ciğer şiş, köfte, kırmızı et ve beyaz et pişirme hizmeti vererek müşterilerine farklı bir hizmet sunuyor.

 

“İŞİMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ”

Yaşanan üzücü olayın ardından yeniden müşterilerinin hizmetinde olduğunu belirten Ahmet Uysal, “Taze ve kaliteli ürünlerimizle müşterilerimizin yeniden hizmetindeyiz. İşimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bilindiği gibi, iş yerimizde et satışının yanında müşterilerimize pişirme hizmeti de veriyorduk. Aynı şekilde pişirme hizmetimiz de devam ediyor. Müşterilerimiz, iş yerimize gelip, kilo ile ya da porsiyon olarak et pişirme hizmetimizden yararlanabilir. Uysal Kasap, pişirme hizmetinin yanında, eve ve iş yerlerine paket servis hizmeti de veriyor. Siz etinizi seçiyorsunuz. İster evde, ister dışarıda, isterseniz de iş yerimizde yeme imkanına sahipsiniz. Tüm Gazipaşa halkını Uysal Kasap’a davet ediyorum” dedi. 


Anahtar Kelimeler: UYSAL KASAP YENİDEN HİZMETTE