UYSAL: “İŞ ÇOK, BAHANE YOK!” DİYECEĞİZ

.

SİYASET 9.12.2023 09:24:00 0
UYSAL: “İŞ ÇOK, BAHANE YOK!” DİYECEĞİZ

Aday adaylığına ilişkin basın toplantısı düzenleyen MHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Doç. Dr. Yavuz Uysal, “Adaylık sürecimizin netleşmesi ve emanetin bize teslim edilmesi halinde “Borç çok, iş yok!” anlayışını geride bırakıp “İş çok, bahane yok!” anlayışıyla hizmet edeceğiz” dedi.


GAZİPAŞA’DA, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Gazipaşa Belediye Başkanı aday adayı olan Ülkü Ocakları Alanya İlçe Başkanı Gazipaşalı Doç. Dr. Yavuz Uysal, aday adaylığına ilişkin basın toplantısı düzenlendi. Dün saat 14.00’te Gazipaşa Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya, MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit, Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, MHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyeleri Avni Atay, Murat Özgen ve Adem Uludağ, AK Parti geçmiş dönem ilçe başkanları, yeni dönem MHP Gazipaşa Belediye meclis üyesi aday adayları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Hıncahınç dolan salonda partililere seslenen Uysal, Gazipaşa kamuoyuna hedeflerini anlattı. 


“MHP, BU İLÇEDE İNSANLARA RAHAT BİR YAŞAM SAĞLAYACAKTIR”
Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, her konuda Yavuz’a kefil olduklarını ve daima arkasında duracaklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti; “31 Mart 2024 tarihinde mahalli idareler seçimi yapılacaktır. Bu seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi( MHP) her seçim döneminde olduğu gibi bu dönemde de seçime hazırdır ve bu konuda MHP yerel noktada Gazipaşa’nın sorunlarını bilen, sıkıntılarını bilen ve çözüm noktasında da elit kadrolarını bulunduran bir teşkilat ve partidir. Dolayısıyla da eğer ki görev MHP’ye verilirse MHP, Gazipaşa’nın bütün sorunlarına ve sıkıntılarına hâkim, bu sorunları da en rahat şekilde çözebileceğinden emin olabilirsiniz. Antalya’nın en Batı ilçesi Kaş, en doğu ilçesi de Gazipaşa. Bu iki ilçenin arasında 360 km’lik bir sınır var ve bu sınırdan baktığımız zaman en sıkıntılı ve problemli, sorunları dağ gibi yığılan bir tek ilçe var o da Gazipaşa’dır. Bu da yerel yönetimlerde olan başarısızlıkların sonucudur. Eğer ki MHP’ye bir görev verilirse MHP, bu ilçede insanların rahat bir yaşam sağlayacakları; trafik sorunundan, park sorunundan, yağmur suyu sorunlarından ve birçok sorunla baş edecek güçteyiz.”
 

“UYSAL’IN HER ŞEYİNE KEFİLİZ”
Biz AK Parti ile beraber Cumhur İttifakı olarak birçok yerde seçim bölgesinde ortak adayla seçime gidiyoruz. Bu durumda Antalya’da da bir ortak aday durumuyla giriyoruz. Eğer görev Ak Parti’ye verilirse bu söylediklerim AK Parti için de geçerlidir. Biz Ak Parti adayının da kazanması için sonuna kadar uğraşırız. Aday adayımız Yavuz Uysal’ın her şeyine kefiliz ve en güzel şekilde görevini yapacağına da eminiz” dedi.


“CUMHUR İTTİFAKI’NIN ARKASINA GEÇEREK RÜZGÂRA YELKEN AÇMANIZI BEKLİYORUM”
MHP’den Gazipaşa belediye başkanı aday adayı olan Ülkü Ocakları Alanya İlçe Başkanı Doç. Dr. Yavuz Uysal, doğup büyüdüğü Gazipaşa için hedeflerinden bahsederek ilçe halkının desteğini istedi. “Gazipaşa’yı hak ettiği noktaya getirmek için sonuna kadar uğraşacağım” diyen Uysal, sözlerine şöyle devam etti; “Bugün bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin takdir, tensip ve müsaadeleriyle mensubu olmaktan onur duyduğum MHP Gazipaşa Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunduğumu büyük bir gururla sizlere bildirmek isterim. Doğup büyüdüğüm, yaylalarında koşup denizlerinde yüzdüğüm, sokaklarını adım adım arşınladığım, düğünümü yapıp cenazemi kaldırıldığım bu güzel şehre, Yörükler diyarı Gazipaşa’ya hizmetkâr olmak üzere yola çıkmış bulunmaktayım. Gazipaşa’mız gerek coğrafi konumu gerekse doğal ve kültürel güzellikleri ile büyük bir potansiyele sahiptir. Bir yanda Türkiye’nin en bakir sahilleri, bir yanda birbirinden güzel yaylaları, bir yanda havalimanı ve yakın gelecekte limanı ile adeta keşfedilmeyi bekleyen bir hazine gibi önümüzde durmaktadır. Ancak gelin görün ki bunca varlığa rağmen, memleketimiz hak ettiği noktaya bir türlü ulaşamamakta, yolunda, imar planına, ulaşımından turizmine kadar birçok sorunla karşı karşıya kalmaktadır. Bunun nedeni ise basittir. Gazipaşa’yı hak ettiği noktaya getirmek için çok çalışmaya, çok yorulmaya, memleket aşkı ile koşmaya velhasıl bir Gazipaşa sevdalısında ihtiyaç vardır. Gazipaşa emeklilik günlerinin doldurulacağı, borç ödeme bahanesiyle yılların heba edileceği bir şehir değildir. Gazipaşa, dünyanın ve ülkemizin en kritik sektörü olan tarımda öncü, tropikal meyve yetiştiriciliğinde örnek, sürdürülebilir turizmin merkezi olma noktasında en güçlü adaydır. Dolayısıyla bu şehrin bir gençlik enerjisine, gerçekleştirilebilir bir vizyona ve güçlü bir kadroya ihtiyacı vardır. Bu zamana kadar Gazipaşa halkı, MHP’ye şans vermedi, belediyeyi teslim etmedi. Farklı siyasi partiler bu şehri yönetti ve geldiğimiz nokta ortada. Halimizden memnun muyuz? Cevabınız hayır ise bu büyük yolculuğa benimle çıkmanızı, Cumhur İttifakı’nın arkasına geçerek rüzgâra yelken açmanızı bekliyorum. Allah nasip eder, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan takdir ederse Kahyalar’dan Yakacık’a, sahilinden yaylasına bu güzel memlekete hizmet etmeye hazır olduğumu ifade etmek istiyorum. Adaylık sürecimizin netleşmesiyle birlikte; alanında yetkin bilim insanları ile hazırlamış olduğumuz projelerimizi de sizlere duyuracağız. 


“BORÇ ÇOK İŞ YOK!” DEĞİL “İŞ ÇOK, BAHANE YOK!” ANLAYIŞIYLA HİZMET EDECEĞİZ”
Adaylık sürecimizin netleşmesi ve emanetin bize teslim edilmesi halinde “Borç çok iş yok!” anlayışını geride bırakıp “İş çok, bahane yok!” anlayışıyla hizmet edeceğiz. Birlikte yürüyecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. Geçtiğimiz 5 yıllık süreci şöyle bir gözden geçirecek olursak; Gazipaşa Belediyesi’ni dolayısıyla mevcut Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz Bey’i çok da eleştirebileceğimiz ve projelerinden şunları yaptı bunları yapmadı diyebileceğimiz bir durum maalesef yok. Çünkü Sayın Yılmaz, zaten topluma sunmuş olduğu bir projesi yoktu, sadece “Toplumsal huzuru sağlayacağım!” projesiyle çıktığı belediye başkanlığı görevine Rabbim yardım eder ve sizler de destek verdiğinizde 31 Mart akşamı hepimizin çalışmasıyla son verdireceğiz! Bu duygu ve düşüncelerle; zahmet edip buraya kadar geldiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, kendimi size, sizi de Allah’a emanet ediyorum.” >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27