Tarih: 06.03.2024 09:57

UYSAL, HİZMET KADROSUNU AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

31 MART’TA yapılacak yerel seçimlerde doğup büyüdüğü Yeni Mahalle’ye tekrar aday olduğunu açıklayan Muhtar Murat Uysal, yeni dönemde daha güçlü bir kadro ile mahallesine hizmet etmeye talip olduğunu dile getirdi.


“BANA VE TECRÜBEME GÜVENİN”
Muhtar Uysal “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde sizlerin de desteği ile seçilmiş olduğum Yeni Mahalle Muhtarı görevimi kişi ayrımı gözetmeksizin ve elimdeki tüm imkânlarla yapmaya çalıştım. Mahallem ile devlet kurumları arasında köprü olarak sizden gelen tüm talepleri gerekli mercilere iletip çözümü ve sonucu noktasında takipte bulundum. Aynı gönül ile hep beraber mahallemizi güzelleştirmek eksiklerimizi gidermek adına sizlerin de desteği ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde doğup büyüdüğüm mahalleme tekrar adayım. Bana ve tecrübeme güvenmenizi istiyor, oylarınızı ve desteğinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.


İŞTE UYSAL’IN AZA LİSTESİ
Yeni Mahalle Muhtar Adayı Murat Uysal, yeniden muhtar seçilmesi durumunda birlikte hareket edeceği azalarını da açıkladı. Uysal’ın azaları Ali Güneş, Veli Yılmaz, Fatih Sezen, İbrahim Polat, Hasan Ali Atay, Hüseyin Çağlayan, Cengiz Yiğit ve İhsan Hatipoğlu isimlerinden oluşuyor. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —