ÜYELERİMİZİN KARARINA SAYGI DUYUYORUM

.

SİYASET 24.01.2024 09:30:00 0
ÜYELERİMİZİN KARARINA  SAYGI DUYUYORUM

CHP’nin Gazipaşa’da belediye başkan adayını belirlemek amacıyla yaptığı önseçimi, mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın kazanmasının ardından adaylık süreci sona eren Cemburak Özgenç, “Şeffaf bir seçim süreci yaşanmıştır. Üyelerimizin kararına saygı duyuyorum” dedi.


GAZİPAŞA’DA, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü tarafından pazar günü yapılan ‘Örgüt Denetiminde Önseçimi’ 405 oy alarak üçüncü sırada tamamlayan ve adaylık şansını kaybeden Harita Mühendisi Cemburak Özgenç, ön seçimin ardından ilk açıklamasını yaptı.  Özgenç, şeffaf bir seçim süreci yaşandığını belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 


“YILMAZ’A VE PARTİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”
“Çok değerli Gazipaşalılar, parti üyelerim ve yol arkadaşlarım; Sizinle birlikte yaşadığım ve her zaman yaşamaktan da keyif aldığım Gazipaşa için hayallerimizi, hayallerimizle birlikte oluşan projelerimizi, vizyonumuzu, yansıtmaya ve anlatmaya çalıştım. Gazipaşa’nın köylerinden sahiline uzanan, yeşilini koruyacak, doğasına sahip çıkacak projelerimi dilimizin döndüğünce paylaştım. Pazar yerini şehir merkezinden kaldırarak İlçe trafiğini rahatlatacak, ilçeye nefes aldıracak, üniversiteyi büyüterek ilçenin kalkınmasına dair planlarımı, İlçemin öğrencilerine, gençlerine, yaşlılarına yani tüm vatandaşımıza karşı sorumluluklarımı bu süreçte sizlere anlatmaya gayret ettim.
 

SAYIN YILMAZ’A VE PARTİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM
Sahip olduğum mühendislik disiplin, yılların bana kazandırdığı birikim ve tecrübeyle sizlerin de desteğini alarak ilçemizi daha ileri bir seviyeye taşıyacağımıza olan inancımızı ortaya koydum. 21 Ocak 2024 Pazar günü yapılan “Ön Seçim” sonucu Sayın Mehmet Ali Yılmaz partimizin Başkan adayı olarak seçilmiştir. Şeffaf bir seçim süreci yaşanmıştır. Üyelerimizin kararına saygı duyduğumu ve başımın üstünde yeri olduğunu belirterek, Sayın Yılmaz’a ve partimize başarılar diliyorum. En derin Saygı ve Sevgilerimle…”  >Vildan RENDE