ÜSTÜNDAĞ’IN OTEL ARAZİSİ OTOPARK OLDU

Gazipaşa’ya otel yatırımı yapmak için yıllardır uğraş veren turizmci Adil Üstündağ’ın Selinus Sahili’ndeki otel arazisi, sahilde kanunlara aykırı şekilde faaliyet gösteren sözde düğün salonuna otopark olarak kiralandı.

23.08.2022 14:44:00 0
ÜSTÜNDAĞ’IN OTEL ARAZİSİ OTOPARK OLDU

Gazipaşa’nın Selinus Sahili’nde faaliyet gösteren sözde düğün salonuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 2000’li yılların başından bu yana Gazipaşa’ya otel yatırımı yapmak için çabalayan Green Park Otellerinin sahibi Adil Üstündağ’ın otel arazisi, kanun dinlemeyen ve Gazipaşa Belediyesi’nin gölgesinde faaliyetine devam eden sözde düğün salonuna otopark olarak kiralandı.

HAYALLER 5 YILDIZLI OTEL, GERÇEKLER OTOPARK

Üstündağ’ın Gazipaşa’da işlerini yakından takip eden Hasan Özgenç tarafından kiralanan otel arazisinde iş makineleri düzenleme çalışması yaptı. Kiralanan arazinin kaç paraya ve ne kadar süreyle kiraya verildiği konusunda bilgi paylaşılmazken, arazinin otoparka çevrilmesi, “Hayaller 5 yıldızlı otel, gerçekler otopark” yorumlarına neden oldu.

ÜSTÜNDAĞI’IN HABERİ VAR MI?

Gazipaşa’nın ilk 5 yıldızlı otelini yapmayı hedefleyen The Green Park Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ’ın kiralama işleminden haberinin olup olmadığı ise bilinmiyor.


Anahtar Kelimeler: ÜSTÜNDAĞ’ ARAZİSİ OTOPARK