ÜRETİCİYE BUDAMA KURSU

GAZİPAŞA Tarım ve Orman İlçe Müdürü Nazan Durak Özçelik, Gazipaşa’da meyve ağaçlarında budama kursu açıldığını belirterek, üreticileri kursa davet etti.

GÜNCEL 30.11.2022 13:25:00 0
ÜRETİCİYE BUDAMA KURSU

Gazipaşa’da sorumluluk bölgelerinde çalışmalarına devam eden Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri, üreticilere yönelik eğitim faaliyetlerini de sürdürüyor. Bu kapsamda üreticiler için meyve ağaçlarında budama kursu açan Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Toplantı Salonu’nda kurslarına devam ediyor.

Gazipaşalı üreticileri budama kursuna davet eden Gazipaşa Tarım ve Orman İlçe Müdürü Nazan Durak Özçelik, “Bugün (Dün) itibari ile meyve ağaçlarında budama kursumuz başladı. Ziraat Mühendisimiz Davut Çakmak Bey tarafından verilmeye başlanan meyve ağaçlarında budama kursumuza müracaat etmek isteyen üreticilerimiz bu hafta başvuru yapabilir. Üreticilerimizin bize müracaat etmeleri durumunda kursla ilgili bilgilendirmeleri yapacağız” dedi.

Öte yandan, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Toplantı Salonu’nda başlayan kursların teorik eğitiminin ardından bahçede uygulama eğitimi yapılacak


Anahtar Kelimeler: ÜRETİCİYE BUDAMA KURSU