ÜRETİCİLER BİLGİLENDİRİLDİ

Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticileri ziyaret etmeye ve bilgilendirmeye devam ediyor. Kırsal mahallelerde üreticiler ve vatandaşlarla bir araya gelen ekipler, üreticilere üretim ve ihracat konularında bilgi verdi.

YEREL 26.10.2022 14:46:00 0
ÜRETİCİLER BİLGİLENDİRİLDİ

Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsalda üreticileri ziyaret etmeye devam ediyor. Teknik ekipler, tarlada, bahçede, seralarda, ahır ve ağıllarda üreticileri yalnız bırakmayarak hem bakanlığın çalışmaları hakkında bilgi veriyor, hem de üreticilerin merak ettikleri soruları yanıtlıyor. Kırsal mahallelerde üreticiler ve vatandaşlarla İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, üreticilere üretim ve ihracat konularında bilgi verdi. Üreticilerle yapılan bilgilendirme toplantısında üretim sezonu ve ihracat öncesinde “Üretici Kayıt Defterinin” önemine değinen ekipler, üreticilerin ve ihracatçıların sorunsuz bir sezon geçirmesini amaçlıyor.

“ÇİFTÇİLERİMİZ YETER Kİ ÜRETSİN”

Üreticilerle yapılan toplantılar hakkında bilgi veren Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, “Üreticilerimizi mahallelerimizde bilgilendirmeye devam ediyoruz. Üretim sezonu ve ihracat öncesinde “Üretici Kayıt Defterinin” önemini, “Bitki Koruma Ürünleri” tavsiye ve uygulama ile hasat süresi arasındaki sürenin önemini anlattık. Çiftçilerimiz yeter ki üretsin. Bizler her zaman onların yanındayız. Üreticilerimiz ürettikçe, var oluruz” dedi.


Anahtar Kelimeler: ÜRETİCİLER BİLGİLENDİRİLDİ