ÜNİVERSİTELİLERDEN MİNİKLERE RENKLİ ZİYARET

ÜNİVERSİTELİLERDEN MİNİKLERE RENKLİ ZİYARET

GAZİPAŞA’DA öğrenim gören üniversite öğrencileri, Karatepe İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, Karatepeli öğrencilerle birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, M. Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu ve Sivil Havacılık Topluluğu öğrencileri, farklı bir etkinliğe imza attı. Karatepe İlköğretim Okulu’na ziyaret eden üniversiteliler, Karatepeli öğrencilerle eğlenerek çeşitli etkinler düzenledi. Minik öğrencilerle keyifli vakit geçiren vakit geçiren üniversiteli gençler, okulun koridor duvarlarını ve sınıf duvarlarına öğrencilerle birlikte resimler çizerek duvarları renklendirdiler. Ziyarete Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kahyaoğlu da eşlik ederek öğrencileri yalnız bırakmadı. 
 

ZİYARETE TEŞEKKÜR
Ziyaret ile ilgili Karatepe İlköğretim Okulu’ndan yapılan açıklamada; “ALKÜ Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, M. Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu ve Sivil Havacılık Topluluğu öğrencileri ve hocaları, okulumuza ziyarette bulundular. Duvar çizimi yapıp öğrencilerimizle oyunlar oynadılar. Öğrencilerimizi çok mutlu eden bu etkinlik için topluluk hocalarına ve öğrencilerine teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. >Aysel YILDIZ