Tarih: 31.07.2023 14:41

ÜNİVERSİTE ADAYI GENÇLERE ÜCRETSİZ TERCİH DESTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, YKS hazırlık sürecinde düzenlediği kurslarla destek verdiği üniversite adayı gençlere tercih döneminde de ücretsiz danışmanlık sağlıyor. Gazipaşalı üniversite adayı gençler, tercih döneminde Gazipaşa ATABEM ve ATASEM Merkezi’nde ücretsiz destek alabilecek. 

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı (YKS) geride bırakan gençler istediği üniversiteye yerleşmenin heyecanını beklerken, Antalya Büyükşehir Belediyesi öğrencilerin tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapması için 8 farklı noktada ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti vermeye başladı.  Öğrenciler, 27 Temmuz -8 Ağustos tarihleri arasında Konyaaltı, Kepez, Muratpaşa, Finike, Alanya ve Gazipaşa’daki üniversite destek merkezlerinde uzman rehber öğretmenler eşliğinde tercihlerini yapabilecek.

8 FARKLI MERKEZDE REHBERLİK HİZMETİ 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ATABEM Çaybaşı Üniversiteye Hazırlık Merkezi, Yenimahalle Kültür Merkezi, Atatürk Kurs Merkezi, Uncalı ATASEM, Dokuma ATABEM, Finike Üniversiteye Hazırlık Merkezi, Alanya ATABEM ve Gazipaşa ATABEM-ATASEM Merkezlerinde uzman rehber öğretmenler tarafından yürütülen ücretsiz danışmanlık hizmeti, 8 Ağustos’a kadar devam edecek. 

ÖĞRENCİLER DAVET EDİLDİ

Konuyla ilgili Gazipaşa ATABEM ve ATASEM Merkezi’nden yapılan açıklamada; “Gazipaşa-ATASEM Kurs Merkezi’mizde ücretsiz üniversite tercih danışmanlığından yararlanmak isteyen öğrencilerimizi kurs merkezimize bekliyoruz” denildi. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —