UNCUOĞLU PROJELERİNİ ANLATTI

.

GÜNDEM 27.03.2024 10:08:00 0
UNCUOĞLU PROJELERİNİ ANLATTI

BEYREBUCAK Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Uncuoğlu, muhtar olması durumunda hayata geçirmek istediği projelerini anlatarak; “Hayallerimiz, hedeflerimiz, projelerimiz çok büyük. Kazanan Beyrebucak olacak. Biz inandık, sizler de inanın. Zafer çok yakındır” dedi.


31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlere hazırlanan Yalan Dünya Mağarası işletmecisi ve Beyrebucak Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Uncuoğlu, “Hayallerimiz, hedeflerimiz, projelerimiz çok büyük. Kazanan Beyrebucak olacak. Biz inandık, sizler de inanın. Zafer çok yakındır” diyerek mahallesi için büyük adımlar atacaklarının altını çizdi. Uncuoğlu, belli başlı önemli projelerini gerçekleştirmeyi planladığı noktalara giderek, detaylı proje anlatımı gerçekleştiriyor. Muhtar seçildiği takdirde mahallesi adına büyük hayalleri olduğunu söyleyen Uncuoğlu’nun önemli projelerinden bazıları ise şu şekilde; 


“MAHALLEMİZE OKULUMUZU TEKRAR KAZANDIRACAĞIZ”
Kaderine terk edilmiş Beyrebucak okulumuzu önümüzdeki eğitim-öğretim sezonunda tekrar mahallemize kazandırmak için hükümet ve demokrasi ile istişare halinde bulunup mahallemize okulumuzu tekrar kazandıracağız. Mahallemizin öğrencilerinin başka mahallelerdeki okullara gitmelerine gerek bırakmayarak mahallemizde kendi okulumuzda eğitimlerinin devamını sağlayacağız.


“ÇİFTÇİMİZE YAKIŞAN YOLLAR YAPACAĞIZ”
Muz üreticilerimizin daha sağlıklı ve güvenli bir yola kavuşması için asfalt projemizi Salman Mevkiinden başlatacağız. Çiftçimize yakışan yolları mahallelimizin teveccühleri ile biz yapacağız. Çiftçilerimiz bizim göz bebeğimizdir. Üreticilerimiz olmazsa Salman mevkiimizin de gelir sağlayacağı bir imkân kalmaz. Bunun için de üreticilerimizin sağlık ve güvenliğini göz önünde bulundurarak yollarımızı yapacağız.


“KÖY KONAĞIMIZI MAHALLEMİZE KAZANDIRACAĞIZ”
Mahallemizin en büyük eksiklerinden köy konağı. Mutluluklarımızı ve hüzünlerimizi bir arada yaşayabileceğimiz ve alt yapısı tamamlanan köy konağımızı göreve geldiğimiz günden itibaren 6 aylık bir süreçte üst yapısını tamamlayıp kullanıma hazır hale getirerek mahallemize kazandıracağız. Her topluluk günlerimizde beraber olma imkânına kavuşarak birbirimize destek çıkacağız.


“MAHALLEMİZİN EN GÜZİDE NOKTASINA MESİRE ALANI YAPACAĞIZ”
Mahallemizin en güzide noktasına mesire alanı yapacağız. Mahallelimizin nefes alabileceği, piknik yapabileceği sakin noktalardan bir yeri tespit ettik. Bu noktaya oturma alanları kazandıracağız. Piknik masaları, banklar getireceğiz. Göreve geldiğimiz ilk gün çalışmaya başlayıp 3 ay içinde mahallemize mesire alanını kazandıracağız” diyerek, projelerini bu şekilde aktaran Uncuoğlu, mahallesine dair planladığı projelerini ve hayallerini gerçekleştirmek için mahalle halkının desteğini bekliyor. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: UNCUOĞLU PROJELERİNİ ANLATTI