Tarih: 24.11.2023 07:43

ÜNAL: KAZANMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Nesrin Ünal, Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Hedefleri ve projeleri hakkında bilgi veren Ünal, “Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı Antalya’ya kadın eli değecek. Kazanmak için yola çıktım” dedi.


ANTALYA’NIN seçilmiş ilk kadın milletvekili ve İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Uzm. Dr. Nesrin Ünal, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Ünal’a; İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Dyt. Yunus Görgülü ve parti yöneticileriyle İYİ Parti Gazipaşa İlçe Kadın Politikalar Başkanı Bedia Fidan eşlik etti. Ünal ve beraberindekiler, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk ve Manşet Gazetesi ortağı Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Geylani Topaloğlu tarafından karşılandı. İYİ Parti’den Antalya Büyükşehir Belediyesi adaylığına kesin gözüyle bakılan Ünal, hedefleri hakkında bilgi verdi. 


“ANTALYA’YA KADIN ELİ DEĞECEK”
Antalya’yı yaşam seviyesi yüksek bir şehir yapmak istediğini dile getiren İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Nesrin Ünal, “Bu yönde önemli projelerimiz var. Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı Antalya’ya kadın eli değecek. Benim bir hedefim var ve kazanmak için bu yola çıktım. Antalya’nın tüm ilçelerinde mahalle mahalle gezdim. Vatandaşın gönlüne dokunan bir siyasi anlayışım var. Sahada çalışmaya devam edeceğim. Halkımızın teveccühü ile bu göreve layık görülürsem, halkın içinde olan bir belediye başkanı olacağım. Vekillik yaptığım dönemde de böyleydi. Makam odasına kapanan bir başkan olmaktan ziyade, sokakta halkla iç içe olmayı tercih edeceğim” dedi. 


“BİZİM GELECEĞİMİZ GENÇLİK”
Antalya’nın kalkınması için elinden geleni yapacağını söyleyen Ünal, “Bizim geleceğimiz gençlik… Geleceğimizi teminat altına alabilmek için gençlere yönelik projelerimiz olacak. Gençlerimizi geliştirmek, onları vatana ve milletine faydalı bireyler haline getirmek bizlerin asli görevi. Biz de bu görev bilinciyle gençlerimizin önünü açacağız. 7’den 70’e herkesi kapsayan projelerimiz olacak. Seçim dönemlerinin klişe vaatlerinden öteye gidip, Antalya’ya ve ilçelerine fayda sağlayacak önemli projeleri ele alacağız” dedi. 


GAZİPAŞA’NIN SORUNLARINI NOT ALDI
Öztürk ve Topaloğlu’ndan Gazipaşa hakkında bilgi alan Ünal, Gazipaşa’da yaşanan ulaşım sorunu, asbestli su boruları, altyapı eksikleri ve kimliksiz şehir yapılanmasının kendi döneminde son bulacağını dile getirdi. Gazipaşa’nın sorunlarını not alan Ünal, sorunların çözümü için söz verdi. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından gazetemize yayın hayatında başarı dileyen Ünal, misafirperverliklerinden dolayı Öztürk ve Topaloğlu’na teşekkür etti. 
Gazetemize yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Öztürk ve Topaloğlu ise İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Nesrin Ünal ve beraberindekilere teşekkür etti. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —