ULUSOY'DAN KADIN ESNAFLARA 8 MART SÜRPRİZİ

İNCİR Pastanesi işletmecisi Sümeyra Ulusoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, kendi yaptığı pastaları kadın esnaflara takdim ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

GÜNDEM 9.03.2024 11:08:00 0
ULUSOY

Gazipaşa’da faaliyet gösteren ve müşterileri tarafından ilgi gören İncir Pastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınları unutmadı. İncir Pastanesi işletmecisi Sümeyra Ulusoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçemizin kadın esnaflarını ziyaret etti. Pastanesinde kendisinin yaptığı ve üzerinde “Gazipaşa’nın güzide esnaf hanımefendileri, kadınlar gününüz kutlu olsun” notu bulunan pastaları kadın esnaflara takdim eden Ulusoy,  kadın esnafların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 
 

“KADIN ESNAFLAR, GAZİPAŞA’NIN GÜZİDE ESNAFLARIDIR”
Ziyaretleri hakkında konuşan Sümeyra Ulusoy; “Bir kadın olarak değer görmek ve gücümüzü bütün dünyaya göstermek bütün kadınların ortak hedefidir. Ben de bir kadın esnafım ve işletmemde çalışmaktan duyduğum mutluluk ve gurur, bana fazlasıyla yetiyor. Müşterilerimin memnun olduğunu ve bu sayede mutlu olduklarını bilmek beni mutlu etmeye yetiyor. Kadınların çok küçük şeylerden mutlu olabileceğini milletimiz unutmamalıdır. Gözümüz yükseklerde değil, sadece huzurdadır. Anlamlı günün vesilesi ile ilçemizdeki kadın esnafları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladım. Kadın esnaflarımız iyi ki varlar ve kadın esnaflar olarak Gazipaşa’nın güzide esnafları olarak anılıyoruz. Günümüz dünyasının içinde bulunduğu durumdan soyutlanarak, kadınların mutlu olduğu, hak ettiklerini yaşadığı ve daima güldükleri bir dünyaya dönüşmesini temenni ediyorum. Tekrardan bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ULUSOY' KADIN ESNAFLARA SÜRPRİZİ