ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN YENİ SEMİNER

ÜLKÜ Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanlığı Eğitim Birimi tarafından “Geleneksel Türk Aile Yapısı ve Dinimizde Ailenin Önemi” ile “Doğu Türkistan Türklüğü ve İsa Yusuf Alptekin” konulu seminer düzenlendi.

GÜNDEM 21.12.2023 12:40:00 0
ÜLKÜ OCAKLARI

-Gazipaşa Ülkü Ocakları Eğitim Birimi, rutin seminerlerine devam ediyor. Bu haftaki seminerde gençlere “Geleneksel Türk Aile Yapısı ve dinimizde ailenin önemi” ile “Doğu Türkistan Türklüğü ve İsa Yusuf Alptekin” konuları anlatıldı. Ocak yönetiminin desteği ile düzenlenen seminer, gençler tarafından yoğun ilgi gördü. Seminerde; İslamiyet’ten önce ve günümüzde Türk toplumunda aile ve aile yapısı anlatıldı. Doğu Türkistan Türklüğü ve İsa Yusuf Alptekin da ülkücü gençlere bilgi aktarıldı.


“AMACIMIZ, TOPLUMA FAYDALI GENÇLER KAZANDIRMAK”
Düzenlenen seminerler hakkında konuşan Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü; “Gençlerimize ve öğrencilerimize verdiğimiz haftalık rutin seminerler devam ediyor. Gençlerimize Doğu Türkistan’ın Türkler için önemini ve Doğu Türkistan Türkleri ile İsa Yusuf Alptekin’in hayatını anlattık. Bunun yanında geleneksel Türk aile yapısı ve dinimizde ailenin yapısı anlatılarak aile kavramının önemini ve ailenin toplumdaki yerini kavramaları için anlatım gerçekleştirdik. Amacımız, topluma faydalı gençler kazandırmak. Bu kapsamda da gençlerimize ve öğrencilerimize verdiğimiz seminerler devam edecektir” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27