UĞUR’DAN ÇARPICI AÇIKLAMA

TİP Antalya milletvekilli Aday Adayı Kerim Uğur, “14 Mayıs seçimleri; adalet, demokrasi, özgürlük ve aydınlık bir Türkiye isteyenlerin zaferiyle sonuçlanacak” dedi.

SİYASET 5.04.2023 13:17:00 0
UĞUR’DAN ÇARPICI AÇIKLAMA

TÜRKİYE İşçi Partisi’nden (TİP) Antalya Milletvekilli Aday Adayı olan Gazipaşalı Serbest Muhasebeci Kerim Uğur, adaylığına ilişkin gazetemize samimi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öncelikle sınıfsal ayrımın son bulması, iktidar eliyle yaratılan korku ikliminin yerini özgürlüklerin ve kültürel zenginliğin alması için çalışacağının altını çizdi. Ülke zenginliğinin yalnızca belirli bir zümrenin elinde değil; toplumun bütün kesimlerince hakça paylaşımı için Türkiye İşçi Partisi’nden aday olduğunu belirten Uğur, “Çiftçinin hak ettiğini aldığı, turizm emekçisinin ezilmediği, gençlerin yeniden hayal kurabildiği bir Türkiye düşlüyorum” dedi.

 “ADALETSİZLİKLERE SON VERMEK İÇİN ADAYIM”

21 yıllık AK Parti hükümetinin ülkeyi ekonomik ve politik bir buhrana soktuğunu dile getiren Uğur, “AKP hükümeti, Türkiye Cumhuriyeti’ni bir enkaz yığınına çevirdi. Yandaşlar ceplerini doldururken, onurlu halkımız açlığa, sefalete kurban edildi. Alın teriyle üretim yapan çiftçilerimiz, girdi maliyetlerinin altında ezildi. Türkiye İşçi Partisi saflarında mücadele eden tüm bireyler gibi, saray rejiminin uyguladığı adaletsizliklere, yanlış ekonomi ve siyasi politikalarına son vermek için Antalya milletvekilli aday adayı oldum” dedi. 

“AYDINLIK BİR TÜRKİYE İÇİN ADAYIM”

Ülkede birçok insanın fakirlik yüzünden hayatına son verdiğini dile getiren TİP Antalya milletvekilli Aday Adayı Kerim Uğur, “26 yaşında çaresizlik içinde saç kurutma makinesi ile evlatlarını ısıtıp intihar eden Emine Akçay'ın, yemek kartında 1 TL kaldığı için intihar eden üniversiteli Sibel Ünli’nin, pazara giderken eşine cebinde parasının olmadığını söylemediği için intihar eden Ali Kabasakal'ın hesabını sormak için, kısacası; toplumsal ilerlemeyi ve gelişmeyi sağlamak için, aydınlık bir Türkiye için mücadeleye devam etmek için aday adayı oldum” diye konuştu. 

“14 MAYIS AYDINLIK BİR TÜRKİYE İSTEYENLERİN ZAFERİYLE SONUÇLANACAK”

Liyakatle yönetilen bir ülke hayal ettiğini dile getiren Uğur, “15 Mayıs sabahı, hayal ettiğim; liyakatle yönetilen bir ülkeye uyanmak için aday oldum. Alın teriyle geçinen ve emeğin dünyadaki en yüce değer olduğuna inananların bu ülkeyi yönettiğini görmek, çaresizlere çare olmak için bu saflarda yer aldım. İnanan ve isteyen halkın, bunları başarabileceğine sonuna kadar inanıyorum. 14 Mayıs seçimleri; adalet, demokrasi, özgürlük ve aydınlık bir Türkiye isteyenlerin zaferiyle sonuçlanacak” şeklinde konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: ÇARPICI AÇIKLAMA