UĞUR: YENİ BİR SAYFA AÇALIM

CHP Gençlik Kolları Başkanı Adayı Meriç Uğur, CHP’de yarın yapılacak gençlik kolları kongresi öncesi CHP’li gençlere böyle seslendi: “Rengimiz beyaz, beyazda buluşalım, yeni bir sayfayı hep birlikte açalım.”

SİYASET 3.08.2024 10:31:00 0
UĞUR: YENİ BİR SAYFA AÇALIM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Adayı Meriç Uğur, 4 Ağustos Pazar günü yani yarın Gazipaşa’da yapılacak olan CHP 17. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongresi öncesi CHP’li gençlerin destek rüzgarını arakasına aldı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözü ile seçimlere hazırlanan Uğur, güçlü ve değerli bir CHP Gençlik Kolları yaratacaklarını dile getirerek, seçimlerde oy kullanacak 203 üyeyi kongreye davet etti. 


“GENÇLERİN SESİNİ DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DUYURACAĞIZ”
Gençlerin dinamizmini siyasete kazandırmak istediklerini dile getiren Uğur, “CHP Gençlik Kolları olarak, ilçemizde gençlerin enerjisini ve dinamizmini siyasete kazandırmak istiyoruz. Güçlü ve değerli bir gençlik örgütü kurmak için, gençlerin fikirlerine ve katılımlarına büyük önem veriyoruz. Kongre sonrasında, ilçemizde sosyal, kültürel ve politik faaliyetlerle gençlerin sesini daha güçlü bir şekilde duyuracağız. Kongremizde bizim rengimiz beyaz, beyazda buluşalım, yeni bir sayfayı hep birlikte açalım” diyerek CHP’li gençlere seslendi. 


ÜYELERİ KONGREYE DAVET ETTİ
Kongreye katılımın yüksek olmasını beklediklerini ifade eden Uğur, “Hep birlikte, daha adil ve eşitlikçi bir toplum inşa etmek için yola çıkıyoruz. Gençlerin desteği ve katkılarıyla, CHP’nin gençlik kollarını daha ileriye taşıyacağız. Birlikte daha güçlü olduğumuzu, birlikte neleri başarabileceğimizi herkese göstereceğiz. Bu nedenle seçimlerde oy kullanacak 203 değerli üyemizi kongreye katılmaya davet ediyorum” diye konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: : SAYFA AÇALIM