Tarih: 30.10.2023 15:46

‘UÇURTMA ŞENLİĞİ’DÜZENLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da Cumhuriyetin 100’üncü Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları programında Atatürk Anıtı’nda gerçekleşen çelenk sunma töreninin ardından Selinus Sahili’nde ‘Uçurtma Şenliği’ düzenlendi.

‘Uçurtma Şenliği’ne İlçe Kaymakamı Orhan Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ali Rıza Büyükakça ve beraberinde çok sayıda çocuk ve aileleri katıldı.

Kaymakam Altun, Müdür Gül ve Büyükakça’nın katılımıyla ve çocuklarla uçurtma uçurmasıyla beraber zenginleşen şenlik, yoğun ilgi gördü.

 

“CUMHURİYET COŞKUSUNUN ARTMASINI AMAÇLADIK”

Uçurtma Şenliği hakkında değerlendirme yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül; “Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde uçurtma şenliğine katılarak çocukların eğlenceli zaman geçirerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunun artmasını sağlamaya çalıştık. Uçurtma şenliğine katılım oldukça yoğun oldu. İlçe halkının yoğun ilgisini çeken bir şenlik oldu. Çocuklar uçurtma uçurarak doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar. Etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.>Aysel YILDIZ

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —