ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULLARINA KAYITLAR SÜRÜYOR

.

SPOR 3.07.2024 10:21:00 0
ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULLARINA KAYITLAR SÜRÜYOR

GENÇLİK ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, GSB Spor Okulları projesi kapsamında gerçekleştirilen badminton, cimnastik ve basketbol kurslarının başladığını ifade ederek kurs kayıtlarının Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde devam ettiğini dile getirdi. 


Gençlik ve Spor Bakanlığının GSB Spor Okulları projesi koordinesinde Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çocukların ve gençlerin yaz tatilini spor yaparak geçirmeleri amacıyla bu yıl da çeşitli alanlarda yaz spor kursları düzenledi. Gazi Spor Salonu’nda yaz döneminde 14 farklı branşta uzman antrenörler eşliğinde ücretsiz spor eğitimi veriliyor. Özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kurslarıyla öğrenciler yüzme, atletizm, basketbol, okçuluk, tenis, masa tenisi, badminton, voleybol, cimnastik, futsal, karate, akıl ve zeka oyunları ile bocce branşlarında ücretsiz spor yapma imkanı buluyor. Spor branşlarına ek olarak ise drama, diksiyon, hızlı okuma ve yabancılara Türkçe öğretme gibi kültürel alanda da kurslar verilecek. 


“SPORUN TABANA YAYILMASINI İSTİYORUZ”
Badminton, cimnastik ve basketbol kurslarına kayıtların başladığını ifade eden Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, kurs kayıtlarının Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde devam ettiğini dile getirdi. Müdür Ateş, sporun tabana yayılması, başarılı sporcuların kulüplere kazandırılması ve çocukların yazın sıkılmadan eğlenerek keyifli vakit geçirmeleri amacıyla uzman antrenörler aracılığıyla eğitimlerin devam ettiğini belirterek “14 faklı branşta ücretsiz kurslarımız yanında drama, diksiyon, hızlı okuma ve yabancılara Türkçe öğretme gibi kültürel alanda da kurslarımıza kayıtlar başladı. Bu yaz yine programlarımız dolu dolu ve çok hareketli geçecek. Çocuklarımızın gelişimi ve geleceği için onları muhakkak spora ve kültürel faaliyetlere yönlendirmeliyiz. Sizler de yerinizi almak ve çocuklarınızı kaydetmek istiyorsanız detaylı bilgi için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bekliyoruz” diye konuştu. >Vildan RENDE