ÜCRETSİZ KURSLARA YOĞUN İLGİ

GENÇLERİN fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak için Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde çeşitli branşlarda açılan kurslar yoğun ilgi görüyor.

SPOR 9.07.2024 10:40:00 0
ÜCRETSİZ KURSLARA YOĞUN İLGİ

‘Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları’ projesi koordinesinde Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde çocukların ve gençlerin yaz tatilini spor yaparak geçirmeleri amacıyla açılan Yaz Spor Okulları’nda eğitimler yoğun katılımla devam ediyor. Gazi Spor Salonu’nda başlayan eğitimlerde ilçede yaşayan gençler ve çocukların spor, eğlence ve eğitimle dolu bir yaz geçirmeleri için 14 farklı branşta uzman antrenörler eşliğinde ücretsiz spor eğitimi veriliyor.
 

SPORTİF VE KÜLTÜREL KURSLAR VERİLİYOR
GSB Spor Okulları kapsamında açılan sportif kurslarda öğrenciler; yüzme, atletizm, basketbol, okçuluk, tenis, masa tenisi, badminton, voleybol, cimnastik, futsal, karate, akıl ve zeka oyunları ile bocce branşlarında ücretsiz spor yapma imkanı buluyor. Spor branşlarına ek olarak kültür eğitimleri kapsamında ise drama, diksiyon, hızlı okuma ve yabancılara Türkçe öğretme kurslarıyla da hizmet veriliyor.


“SPOR YAPMAYAN KALMASIN”
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, GSB Spor Okulları projesi kapsamında gerçekleştirilen tenis, karate ile akıl ve zeka oyunları derslerinin başladığını ifade ederek kurs kayıtlarının Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde devam ettiğini dile getirdi. Müdür Ateş, sporun tabana yayılması, başarılı sporcuların kulüplere kazandırılması ve çocukların yazın sıkılmadan eğlenerek keyifli vakit geçirmeleri amacıyla uzman antrenörler aracılığıyla eğitimlerin devam ettiğini belirterek  “14 faklı spor branşı yanında 4 tane de kültürel kurslarımız açıldı. Özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kurslarıyla bu yaz yine dolu dolu ve çok hareketli geçecek. Spor yapmayan kalmasın istiyoruz, çocuklarımızın gelişimi ve geleceği için onları muhakkak spora ve kültürel faaliyetlere yönlendirmeliyiz. Sizler de yerinizi almak ve çocuklarınızı kaydetmek istiyorsanız detaylı bilgi için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bekliyoruz” diye konuştu. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27