U-13'ÜN KAZANANI TOROSLAR GAZİPAŞASPOR

ANTALYA U-13 Ligi’nde Toroslar Gazipaşaspor Kulübü ile Alanya İdman Yurdu Spor Kulübü arasında oynanan maçı Toroslar Gazipaşaspor 2-1 kazanarak ligi galibiyetle tamamladı.

SPOR 20.05.2024 11:03:00 0
U-13

Gazipaşa’da, Bilgehan Demiral’ın da antrenörlüğünü yaptığı Toroslar Gazipaşaspor Kulübü, Antalya U-13 Ligi’nde Alanya’da Alanya İdman Yurdu Spor Kulübü ile karşılaştı. Rakibi olan Alanya İdman Yurdu Spor Kulübü’nü maçın ilk dakikalarında 1-0 geriye düştükten sonra 2-1 mağlup etmeyi başaran Toroslar Gazipaşaspor Kulübü, U-13 sezonunu galibiyetle tamamladı. Aynı gün oynanan U-11 takımında ise Oba Spor ile karşılaşan Toroslar Gazipaşaspor Kulübü, ikinci yarının ilk dakikalarında 1-0 geriye düştüğü maçı 4-1 alarak galibiyetine bir yenisini daha ekledi. Toroslar Gazipaşaspor Kulübü Antrenörü Bilgehan Demiral, U-13 Ligi’ni galibiyetle tamamlamanın mutluluğunu paylaşarak, U-11 Ligi’nin ise finaline son bir hafta kaldığını belirterek takımına başarılar diledi.


1-0’DAN 2-1 GALİP GELDİLER
Galibiyet sevincini paylaşarak takımını tebrik eden Toroslar Gazipaşaspor Kulübü Antrenörü Bilgehan Demiral; “Antalya U-13 Ligi’nde Alanya İdman Yurdu Spor Kulübü ile karşılaştık. Karşılaşmada takımımız maçın ilk dakikalarında Alanya İdman Yurdu Spor Kulübü karşısında 1-0 geriye düşmüştü. Takım oyuncularımız maçı çevirmeyi başararak Alanya İdman Yurdu Spor Kulübü’ne karşı 2-1 galibiyet kazanarak Antalya U-13 Ligi’ni galibiyetle olarak tamamlamayı başardılar. Oyuncularımızın her birinin verdiği emekleri kutluyor ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. U-11 takımımız ise Oba Spor ile karşılaşmasında ikinci yarının ilk dakikalarında 1-0 geriye düşmüştü. Oyuncularımızın verdiği mücadele sonucu maçı 4-1 lehimize çevirerek galip gelmeyi başardık.  U-13 Ligi’ni galibiyetle tamamlayan takımımı tekrardan kutluyorum. Karşılaşmada son haftaya gelen U-11 takımımıza başarı diliyorum.” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: -' KAZANANI TOROSLAR GAZİPAŞASPOR