TÜTÜNCÜ'DEN MESAJ VAR

AK PARTİ’NİN Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hakan Tütüncü, adaylık sonrası ilk açıklamasını yaptı.

SİYASET 19.01.2024 17:33:00 0
TÜTÜNCÜ

Başkanlığını üstlendiği Kepez’deki üç dönemlik süreci güven tazeleyerek geçirdiklerini ifade eden AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, adaylık sonrası yaptığı ilk açıklamada 15 yıllık belediyecilik tecrübeleriyle Antalya’nın gelecek yolculuğuna hazır olduğunu dile getirdi.


Yolun en başında şehrin potansiyeline inandıklarını, güçlerini gönüllerdeki sevgiden aldıklarını ve kazananın şehirleri olduğunu vurguladığı açıklamasında Tütüncü, 31 Mart 2024 sonrası başlayacak yeni dönemin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu felsefesini zirveye taşıyan, yeni nesil belediyecilik uygulamalarıyla dünyada örnek alınan bir Antalya hedefine doğru yol alacak müstesna bir dönem olacağını belirtti. 


ANTALYA DÜNYA ŞEHİRLERİ ARASINDA YER ALMALI
Şehrin potansiyelini modern dünyanın takip ettiği vizyonlarla buluşturarak Antalya’nın dünya şehirleri arasında daha güçlü bir şekilde yer almasını hedeflediklerini kaydeden Tütüncü, Antalya’nın her noktasındaki yaşam alanlarındaki sorunları iyi bildiklerini, hemşerilerinin beklentilerinin farkında olduklarını ve bilimsel bilgiyle oluşturdukları yol haritalarıyla hazır olduklarını belirtti. Tütüncü, yönetim anlayışlarının farklılıkları ayrışma nedeni değil, büyük bir zenginlik olarak kabul ettiğini ve herkesin hukukuna saygı duyacakları bir dönemi başlatacaklarını dile getirdi.


BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, toplumun her kesiminden gelen destek ve teveccühlerin kendileri için büyük bir onur olduğunu belirterek, bu desteğin kendilerine ağır bir sorumluluk yüklediğinin farkında olduklarını dile getirdi. Bu sorumluluğun üstesinden gelebilmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Tütüncü, gençlik, enerji ve Antalya’ya derin bir sevgiyle dolu kalpleriyle başaracaklarına inandıklarını kaydetti.


HER ŞEY ANTALYA İÇİN
Son olarak, çıktıkları bu onurlu yolculukta Allah’ın yardımcıları olmasını dileyen Tütüncü, hemşerilerinin gönüllerinde biriktirdikleri sevgilerle aydınlık bir gelecek inşa etmeyi amaçladıklarını belirterek, açıklamasını “Her şey Antalya için..!” sloganıyla sonlandırdı. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27