TURNUVAYA BAŞVURU İÇİN BUGÜN SON GÜN!

.

GÜNDEM 11.09.2024 01:20:00 0
TURNUVAYA BAŞVURU İÇİN BUGÜN SON GÜN!

Nanu Beach tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Yaza Veda Beach Voleybol Turnuvası” 12-15 Eylül tarihleri arasında Selinus Sahili’nde yapılacak. Birinci olan takıma 30 bin TL para ödülünün verileceği turnuvanın başvuruları ise bu akşam saat 22.00’de sona erecek. 

Gazipaşa’da Yüksel Bulut ve Cengiz Uğur’un devraldığı Nanu Beach adlı işletme tarafından voleybol turnuvası düzenlenecek. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan “Nanu Beach Yaza Veda Beach Voleybol Turnuvası” 12-15 Eylül tarihleri arasında Selinus Sahili’nde yapılacak. 4 gün boyunca devam edecek turnuvaya başvurular bu akşam sona erecek. Saat 22.00’ye kadar başvuruların yapılabileceği turnuvaya takım olarak katılım bedeli ise 2 bin TL olarak belirlendi.

 

BİRİNCİYE 30 BİN TL PARA ÖDÜLÜ  

Turnuva ve final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara final gecesinde madalya, kupa ve para ödülleri takdim edilecek. DJ perfonmansı, beach parti ve sürpriz hediyelerin yer alacağı final gecesinde birinci olan takıma 30 bin, ikinciye 20 bin ve üçüncüye 10 bin TL para ödülü verilecek. >Vildan RENDE 


Anahtar Kelimeler: TURNUVAYA BAŞVURU BUGÜN !