TURNUVANIN ŞAMPİYONU GORUSPOR

.

SPOR 24.07.2024 10:00:00 0
TURNUVANIN ŞAMPİYONU GORUSPOR

GAZİPAŞA’DA, Arena Halı Saha tarafından organize edilen ve büyük heyecana sahne olan futbol turnuvası, tamamlandı. Turnuvanın final maçında rakibi İstasyon FC’yi penaltı atışları sonucunda mağlup eden Goruspor, turnuvanın şampiyonu oldu. 


Gazipaşa’da Arena Halı Saha tarafından organize edilen ve 12 takımın katıldığı ‘Arena Halı Saha Futbol Turnuvası’ sona erdi. 24 Haziran’da başlayan ve büyük heyecana sahne olan turnuvanın final maçı Goruspor ile İstasyon FC arasında oynandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve büyük heyecana sahne olan final maçının normal süresi 3-3 eşitlikle tamamlandı. Rakibi İstasyon FC’yi penaltı atışları sonucunda 9-8 mağlup eden Goruspor, turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın en yüksek para ödülünü almaya hak kazanan Goruspor’a şampiyonluk kupası ve madalyaları Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz tarafından takdim edildi. 
 

GORUSPOR 30 BİN TL PARA ÖDÜLÜ KAZANDI
Turnuvada final oynayan İstasyon FC 2’nci, turnuvanın güçlü ekiplerinden Modaspor ise 3’üncü oldu. Turnuvanın şampiyonu Goruspor 30 bin TL para ödülü kazandı. 2’nci İstasyon FC 20 bin, 3’üncü Modaspor ise 10 bin TL ödül almaya hak kazandı. Ayrıca dereceye giren takımlara para ödülünün yanında kupa ve madalya da takdim edildi. 
 

ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLDU
Gerçekleşen turnuvayla ilgili açıklama yapan Gazipaşa Arena Halı Saha Tesisleri işletmecisi ve turnuva organizatörü Emre Çağlar, Gazipaşa’nın en güzel turnuvasına imza attıklarını dile getirdi. Bir ay süren turnuvanın büyük heyecana sahne olduğunu dile getiren Çağlar, “Turnuvamızın organizasyonu çok iyiydi. Eksik olan hiçbir şey yoktu. Hakemlerimiz dahi, TFF tarafından görevlendirildi. Turnuvaya katılan takımlar da çok kaliteliydi. İlk günden final maçına kadar heyecanı ve adrenalini yüksek maçlar oynandı. Tüm müsabakalar gibi bizim turnuvamızın da bir kazananı oldu. Şampiyon olan Goruspor ile dereceye giren İstasyon FC ve Modaspor’u tebrik eder, turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, sporcularımıza, sponsorlarımıza ve seyircilerimize sonsuz teşekkür ederim” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: TURNUVANIN ŞAMPİYONU GORUSPOR