Tarih: 13.06.2024 18:26

TURNUVANIN ŞAMPİYONU “FİREBALL”

Facebook Twitter Linked-in

TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Alanya Temsilciliği’nin düzenlemiş olduğu TMMOB temsilcilikleri arası voleybol turnuvası Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen final müsabakasıyla sona erdi. Alanya Belediyesi ve Alanya Belediye Spor Müdürlüğü’nün katkılarıyla bu yıl 3.’sü düzenlenen “2024 TMMOB Voleybol Turnuvası”nın kazananı ise Fireball” takımı oldu. 


KARŞILAŞMAYI 3-0 NET SKORLA BİTİRDİ
Büyük bir heyecana sahne olan final maçı “Fireball” ile “Veteranlar” takımı arasında oynandı. Karşılaşmayı 3-0 gibi net bir skorla bitiren “Fireball” turnuvayı şampiyon olarak bitirdi.
 

KUPA VE MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ
Şampiyona sonrası kazanan takımlara kupa ve madalyaları Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in danışmanları Abdurrahman Açıkalın ve Nazmi Zavlak tarafından törenle takdim edildi. Ayrıca karşılaşma aralarında maçı izlemeye gelen voleybol severlere ise çekilişle çeşitli hediyeler dağıtıldı.


DOSTLUK KAZANDI 
Ödül töreni sonrası “Fireball” takımı tarafından yapılan açıklamada ise “Bu sene 3.sü düzenlenen ve geleneksel hale gelen, tüm mimar ve mühendis arkadaşlarımız katılabildiği TMMOB Alanya Voleybol turnuvasında 1’inci olarak olmanın heyecanını, mutluluğunu ve gururunu yaşadık. Bu dostluk ortamında turnuvaya katılan tüm meslektaş ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, seneye tekrar turnuvada buluşmayı diliyoruz. Turnuvaya destek veren Alanya Belediyesi ve Alanya Belediye Spor Müdürlüğüne, sponsor firmalara ve organizasyonun sağlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlara takım olarak teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —