Tarih: 25.06.2024 10:46

TURNUVANIN KAZANANLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

TÜRKİYE Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Fıstıkçı 1957 ve Club Palm Beach firmalarının katkılarıyla Club Palm Beach’te düzenlenen ödüllü hızlı satranç turnuvası, düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı.


Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Pazar günü  “Gazipaşa Fıstıkçı 1957 Hızlı Satranç Turnuvası” yapıldı. Ödüllü hızlı satranç turnuvası, Fıstıkçı 1957 ve Club Palm Beach firmalarının katkıları ile 2 ayrı kategoride (12 yaş ve altı, açık kategori) gerçekleşti. “12 Yaş Altı” kategorisinde Erdil Erdoğan birinci, Murad Karanaev ikinci ve Alp Kaan Akçay üçüncü oldu. “Açık” kategoride ise İlyas Uysal birinci, Barış Karabaş ikinci ve Mehmet Murat Yılmaz üçüncü oldu.


KUPA VE MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ
Turnuva sonrası Club Palm Beach’de yapılan ödül töreni ile kategorilerinde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi. Ayrıca açık kategoride birinciye 2 bin 500, ikinciye bin 500, üçüncüye ise bin lira; 12 yaş ve altı kategorisinde ise birinciye bin, ikinciye 750, üçüncüye de 500 lira para ödülü verildi. 


MÜDÜR ATEŞ, DERECEYE GİREN SPORCULARI TEBRİK ETTİ
Düzenlenen ödül töreninde konuşan Gazipaşa  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, İlçe temsilcisi Osman Çuha’ya, turnuva hakemlerine, sponsor ve mekan sahipleri ile tüm katılımcılara teşekkür etti.  >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —