TURNUVANIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

.

GÜNDEM 18.09.2024 00:34:00 0
TURNUVANIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

Nanu Beach tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Yaza Veda Beach Voleybol Turnuvası” pazar günü oynan final müsabakalarının ardından sona erdi. İkişerli gruplar halinde 18 takımın katıldığı turnuvanın kazananı ise Arif Deniz Güven ve Fevzi Ali Yüksel oldu. 

Gazipaşa’da Nanu Beach tarafından düzenlenen “Yaza Veda Beach Voleybol Turnuvası”nın bu yıl ilki düzenlendi. 12 Eylül’de başlayan ve 4 gün boyunca devam eden turnuva, pazar günü oynan final müsabakalarının ardından sona erdi. Namu Beach ortakları Yüksel Bulut ve Cengiz Uğur’un katkılarıyla yapılan turnuvada 18 takım mücadele etti. Selinus Sahili’nde yapılan organizasyon izleyicilerden büyük beğeni alırken, dereceye giren takımlar final gecesinde ödüllendirildi. 

 

BİRİNCİYE 30 BİN TL PARA ÖDÜLÜ VERİLDİ 

İkişerli gruplar halinde yapılan turnuvada 1’inci Arif Deniz Güven ve Fevzi Ali Yüksel oldu. Hüseyin Faruk Sert ve Zafer Aydın Şanlı’nın takımı 2’nci olurken, Mehmet Tuncer ve Önder Doyuran’ın takımı ise 3’üncü oldu. 4 gün süren turnuvanın ve final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara final gecesinde madalya ve kupaları verildi. DJ performans, köpük partisi ve sürpriz hediyelerin de yer aldığı gecede birinciye 30 bin, ikinciye 20 bin ve üçüncüye 10 bin TL para ödülü takdim edildi. >Vildan RENDE 


Anahtar Kelimeler: TURNUVANIN KAZANANLARI BELLİ