TURNUVA ÖNCESİ MOTİVASYON BULUŞMASI

TURNUVA ÖNCESİ MOTİVASYON BULUŞMASI

GAZİPAŞA’DA düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında 1. olarak Antalya’ya gidecek öğrenciler için motivasyon buluşması düzenlendi.

Antalya genelinde olduğu gibi Gazipaşa’da da düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında 1. olan öğrenciler, Akıl ve Zeka Oyunları İl turnuvasına katılmaya hak kazanarak Antalya’da düzenlenecek olan turnuva hazırlık yapıyorlar. 10 Mayıs tarihinde düzenlenecek Akıl ve Zeka Oyunları İl turnuvası öncesi öğrencileri motive etmek isteyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal, öğrencilerle motivasyon buluşması gerçekleştirildi. Öğretmenleriyle beraber motivasyon buluşmasına gelen öğrenciler, Müdür Gül, Müdür Dal ve danışman öğretmenler eşliğinde keyifli vakit geçirerek heyecanlarını yenme fırsatı buldular. 
 

“ÖĞRENCİLERİMİZ BİZİM EN BÜYÜK GURURUMUZ”
Öğrencilere başarı dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül; “İlçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında göstermiş oldukları başarı ile 1. olan öğrencilerimiz, 10 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Akıl ve Zeka Oyunları İl turnuvasına katılacaklar. Biz de öğrencilerimizi motive etmek adına bir motivasyon buluşması düzenleyerek heyecanlarını yenmeleri için yanlarında olduk. Öğrencilerimiz bizim en büyük gururumuz. Antalya’ya gidecek olan öğrencilerimize turnuvada başarılar diliyoruz.” dedi. 


İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve motivasyon buluşmasına katılan danışman öğretmenler de; öğrencileri göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederek İl turnuvasında başarılar dilediler. >Aysel YILDIZ



Anahtar Kelimeler: TURNUVA ÖNCESİ MOTİVASYON BULUŞMASI