Tarih: 05.03.2024 11:05

TÜRKİYE ŞAMPİYONU GAZİPAŞA'DAN

Facebook Twitter Linked-in

TÜRKİYE Muay Thai Federasyonu tarafından Alanya’da gerçekleştirilen Türkiye Jujitsu Şampiyonası’nda Gazipaşa’dan Hasan Ali Bülüç, U-14 kategorisi 44 kiloda Nevaza  Jujutsu ve Fighting branşlarında 1’inci oldu ve 2 altın madalyanın sahibi oldu.


Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından 22-29 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Jujitsu Şampiyonası Avsallar Spor Salonu’nda yapıldı. Şampiyonaya Gazipaşa’dan katılan Hasan Ali Bülüç, ilçeyi gururlandırdı. Bülüç, U-14 kategorisi 44 kiloda Nevaza Jujutsu ve Fighting branşlarında yarışarak 2 branşta da 1’inci oldu ve 2 altın madalyanın sahibi oldu.


“BÜLÜÇ VE ANTRENÖRÜMÜZÜ TEBRİK EDERİM”
Gazipaşa’nın spor anlamında başarılarına bir yenisinin daha eklendiğini kaydeden Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş “Alanya Avsallar'da yapılan Türkiye Jujitsu Şampiyonası’nda U-14/ 44 kiloda Nevaza Jujutsu ve Fighting branşında yarışmaya katılıp 1.olarak 2 altın madalya alan öğrencimiz Hasan Ali Bülüç ve antrenörümüz Mehmet Bülüç’ü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.” dedi.


“OĞLUM VE ÖĞRENCİMİ KUTLUYORUM”
Antrenör ve aynı zamanda şampiyon Hasan Ali Bülüç’ün babası Mehmet Bülüç ise “Alanya Avsallar'da yapılan Türkiye Jujitsu Şampiyonası’nda dün yapmış olduğumuz Nevaza  ve Fighting stilindeki 2 maçını da kazanarak kürsüye adını birinci olarak yazdıran öğrencim ve oğlum Hasan Ali Bülüç, başarıların daim olsun inşallah. Bize bu şampiyonaya katılmamızı sağlayan destek veren Jujutsu İl Temsilcisi Barbaros Çevik hocama teşekkür ediyorum. U-14/ 44 kiloda Nevaza Jujutsu ve Fighting Türkiye Şampiyonu Hasan Ali Bülüç” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —