TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILACAKLAR

TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILACAKLAR

ISPARTA’DA yapılan Okul Sporları Badminton Yıldız Erkek Grup Müsabakalarında grup ikincisi olan ilçemiz takımlarından İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu, Kırklareli’nde yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

2023 - 2024 faaliyet programında yer alan Okul Sporları Badminton Yıldız Erkek Grup Müsabakaları, 24-26 Mart tarihleri arasında Isparta’da yapıldı. Işıkkent Spor Salonu’nda gerçekleşen grup müsabakalarında 6 kız, 5 erkek takımı olmak üzere toplam 11 takım ile 55 sporcu mücadele etti. Yarışmaya Gazipaşa’dan katılan İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu, Okul Sporları Badminton Yıldız Erkek Grup Müsabakalarında grup ikincisi oldu. İlçe takımımız böylelikle; 16-19 Nisan tarihleri arasında Kırklareli’nde yapılacak olan Türkiye Finallerine Antalya ili ve Gazipaşa ilçesi adına katılmaya hak kazandı.


“ANRENÖRÜMÜZÜ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİM”
Yapılan müsabakalarda ‘Gazipaşa’ adının sportif anlamda duyulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, tüm sporcularını ve antrenör Mehmet Dinç ve Muhammet Üstün’ü tebrik ederek, Türkiye Finallerinde başarılar diledi. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILACAKLAR