TÜRKİYE 8’İNCİSİ OLDULAR

GİRESUNDA düzenlenen Okul Sporları Küçük Erkekler Badminton Türkiye Birinciliği müsabakalarında Gazipaşa’yı ve Antalya’yı temsilen katılan İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu takımı Türkiye 8’incisi oldu.

EĞİTİM 30.05.2023 12:51:00 0
TÜRKİYE 8’İNCİSİ OLDULAR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Okul Sporları Daire Başkanlığının faaliyet programında yer alan ve Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Küçük Erkekler Badminton Türkiye Birinciliği müsabakaları sona erdi.2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kapsamında Giresun’da düzenlenen Okul Sporları Küçük Erkekler Badminton Türkiye Birinciliği müsabakalarında Gazipaşa’yı ve Antalya’yı temsilen katılan İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu takımı Türkiye 8’incisi oldu.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ”

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Giresun’da düzenlenen Okul Sporları Küçük Erkekler Badminton Türkiye Birinciliği müsabakalarında ilçemizi ve ilimizi temsil eden İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu takımı Türkiye 8.si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen başta Badminton Antrenörümüz Mehmet Dinç olmak üzere Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet Kırıcı’ya da teşekkür ederiz” İfadelerine yer verildi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE ’İNCİSİ OLDULAR