TÜRKİYE 1’İNCİSİ AHMET TUNCER’DEN

GAZİPAŞA Ahmet Tuncer Ortaokulu öğrencisi Aykut Kısaarslan, 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarına göre 500 tam puan alarak Türkiye 1.’si oldu.

EĞİTİM 28.06.2024 18:23:00 0
TÜRKİYE 1’İNCİSİ AHMET TUNCER’DEN

Ortaokul mezunu öğrencilerin, liselere yerleşebilmek için girdiği LGS kapsamında gerçekleştirilen “Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav” sonuçlarına göre Gazipaşa’da Ahmet Tuncer Ortaokulu Türkiye birincisi çıkardı. Ahmet Tuncer Ortaokulu öğrencisi Aykut Kısaarslan, sınavdan 500 tam puan alarak Türkiye 1’incisi olmayı başardı.

“BÜYÜK GURUR ”
Geçmiş yıllar da olduğu bu yıl da adından başarılarıyla söz ettiren Ahmet Tuncer Ortaokulu tarafından yapılan açıklamada “ Öğrencimiz Aykut Kısaarslan sınavda 500 tam puan alarak adını Türkiye brincisi olarak yazdırmayı başardı. Hem Gazipaşa olarak hem de okulumuz adına büyük gurur duyduk. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.
Öte yandan Gazipaşa’da ilk 15’e giren öğrencilerin tam listesi ise önümüzdeki günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından duyurulacağı belirtildi.> Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE ’İNCİSİ AHMET TUNCER’