TÜRKER’DEN ATEŞ’E ZİYARET

GAZİPAŞA Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Savaş Türker, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş’i ziyaret ederek; ağırlayacakları İşitme Engelli Kadın Voleybol Milli Takımı hakkında fikir alışverişinde bulundu.

GÜNDEM 1.08.2024 10:21:00 0
TÜRKER’DEN ATEŞ’E ZİYARET

Gazipaşa Belediyespor Voleybol Şubesi’nin gelişimi için görüşmeler gerçekleştiren ve 7 – 12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan 2024 -2025 sezon açılışı ve sosyal farkındalık organizasyonu ile ilgili çalışmalar yürüten Gazipaşa Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Savaş Türker, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş’i ziyaret etti. Ziyarette, Gazipaşa’ya konuk olacak İşitme Engelli Kadın Voleybol Milli Takımı hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 


“İLÇEMİZDE BÜYÜK FARKINDALIK YARATACAK”
Ziyareti hakkında konuşan Gazipaşa Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Savaş Türker; “7 -12 Ağustos tarihleri arasında ilçemizde büyük farkındalık yaratacak olan ve “Kadınlarımıza Engel Yok” temasıyla düzenleyeceğimiz sosyal farkındalık projesi kapsamında İşitme Engelli Kadın Voleybol Milli Takımı hakkında Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Yusuf Ateş ile fikir alışverişinde bulundu. Engin tecrübeleri ve düşünceleri ile bizleri aydınlatarak yol çizmemize yardımcı olan müdürümüze misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.


Ziyaretin sonunda Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Yusuf Ateş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türker’e, Gazipaşa Belediyespor Voleybol Şubesi olarak yürütecekleri çalışmalarında başarılar diledi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: TÜRKER’ ZİYARET