TÜRKER GÜVEN TAZELEDİ

EMLAKÇILAR Derneği Olağanüstü Genel Kurul’u dün gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Savaş Türker, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

GÜNDEM 19.06.2023 15:45:00 0
TÜRKER GÜVEN TAZELEDİ

Gazipaşa Emlakçılar Derneği (GAZEMDER), Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısı, dün gerçekleştirildi. Esnaf ve Kefalet Kooperatif Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapılan genel kurul saat 11.00’da başladı.

GAZEMDER üyeleri, emlak ve ofis yöneticileri ile gayrimenkul danışmanlarının katıldığı toplantıda ilk olarak divan seçimi yapıldı. Mehmet Yalçın divan başkanı, İbrahim Oktay divan üyesi, Yunus Uğur ve Zahide Sinem Türk divan katibi seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ise dernek başkanı Savaş Türker programın açılış konuşmasını yaptı. Derneğin daha profesyonel bir yapıya kavuşması ve etkinliğinin artmasını sağlamak amacıyla böyle bir karar aldığını belirten Başkan Türker, salona katılım sağlayanlara da teşekkür etti.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Eski yönetim kurulu üyelerine plaket takdim edilmesinin ardından ise kurul gündemindeki 2024 yılının üye girişi ve aidatları belirlenerek onaylandı.Ardından derneğin Emlakçılar Federasyonu'na bağlanması için yönetime yetki verilmesi oylandı ve onaylandı. Toplantıda söz almak isteyenlere söz hakkı verilmesinden sonra seçime geçildi. Kapalı oy sistemiyle yapılan seçim sonunda Savaş Türker yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Türker başkanlığındaki liste, dernek genel kurulunca yeni yönetim tarafından seçildi. 

İŞTE YENİ YÖNETİM 

GAZDEMDER’in yeni yönetiminde yer alan isimler ise şu şekilde: Savaş Türker (Başkan), Kamil Ütkün, Zahide Sinem Türk, Rüstem Karakuş, Tunahan Yılmaz, Şamil Oktay, Fatih Tural, Kader Aslan, Mustafa Eker, Mehmet Akkoca, Kadir Gülcan, Süleyman Tuncer, Murat Özdemir, Ahmet Garipoğlu, Akın Burak Arıcan ve Yaşar Ergin.>Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: TÜRKER GÜVEN TAZELEDİ