“TÜRK YÜZYILI’NA DOĞRU OMUZ OMUZA”

MHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen “Türk Yüzyılı’na Doğru Omuz Omuza” programına partilileri davet eden Başkan Terzi, “Vatan, millet ve bayrak sevdalıları olarak Türk Yüzyılı’na omuz omuza yürüyoruz” dedi.

SİYASET 24.05.2023 12:24:00 0
“TÜRK YÜZYILI’NA DOĞRU OMUZ OMUZA”

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesinde, “Türk Yüzyılı’na Doğru Omuz Omuza” programı düzenliyor. 26 Mayıs Cuma günü saat 20.00’de yapılacak program Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. MHP İlçe Başkanı Numan Terzi’nin ev sahipliğinde yapılacak programa, MHP MYK Üyesi ve 28. Dönem MHP Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Aksoy, MHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı yöneticileri, MHP Meclis üyeleri, Ülkü Ocakları Gazipaşa İçe Başkanı Emre Görgülü ve yönetimiyle partililer katılacak. 

“TÜM DAVA ARKADAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Cuma akşamı saat 20.00’de yapılacak programa partilileri davet eden MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, “Milliyetçi Hareket Partisi Gazipaşa İlçe Başkanlığı olarak “Türk Yüzyılı’na Doğru Omuz Omuza” temasıyla gerçekleştireceğimiz salon toplantımıza tüm dava arkadaşlarımızı bekliyoruz. Düzenleyeceğimiz salon toplantımızda, Türkiye Yüzyılı’nın ve 28 Mayıs seçiminin önemine dikkat çekeceğiz” ifadelerini kullandı.  

“BİZ TÜRKİYE YÜZYILI’NA HAZIRIZ”

MHP ve AK Parti’nin Cumhur İttifakı çatısı altında Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğini dile getiren Başkan Terzi, “Bizler; vatan, millet ve bayrak sevdalıları olarak Türkiye Yüzyılı’na omuz omuza yürüyoruz. Biz Türkiye Yüzyılı’na hazırız. Allah’ın izni vatandaşlarımızın teveccühü ile 28 Mayıs’tan sonra Türkiye Yüzyılı yolculuğuna başlayacağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emaneti olan güzel ülkemizi asil Türk milletinin desteği ile geleceğe hazırlayacağız. Türkiye Yüzyılı ile dünyaya yön veren bir ülke olacağız. İşte bu yüzden partililerimizle bir araya gelip, “Türk Yüzyılı’na Doğru Omuz Omuza” programımızda bunları dile getireceğiz. Halkımıza, karşı cenahta yer alanlarla aramızdaki farkı yeniden anlatıp, sandığa öyle gideceğiz” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: YÜZYILI’ DOĞRU OMUZA”