TÜRK SAĞLIK SEN’DEN MANŞET’E ZİYARET

Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya, Türk Sağlık Sen İlçe Sağlık Müdürlüğü İşyeri Temsilcisi Cengiz Güleç’le birlikte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulundular.

GÜNCEL 11.01.2023 10:50:00 0
TÜRK SAĞLIK SEN’DEN MANŞET’E ZİYARET

Kaya ve Güleç, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahipleri Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu tarafından karşılandı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutlayan Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya ve Güleç, Manşet Gazetesi’ne yayın hayatında başarı diledi. Sohbet havasında geçen ziyarette Gazipaşa Devlet Hastanesi ve sağlık konuları üzerine sohbet edildi. Ziyarette, Öztürk ve Topaloğlu’na Kaya ve Güleç tarafından kalem hediye edildi.

KAYA VE GÜLEÇ’E TEŞEKKÜR

Topaloğlu ve Öztürk, Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya, Türk Sağlık Sen İlçe Sağlık Müdürlüğü İşyeri Temsilcisi Cengiz Güleç’e nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler. Gazetemizden yapılan açıklamada ise “Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya, Türk Sağlık Sen İlçe Sağlık Müdürlüğü İşyeri Temsilcisi Cengiz Güleç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutlayan Kaya ve Güleç’e teşekkür ederiz” denildi. 


Anahtar Kelimeler: SAĞLIK MANŞET’ ZİYARET