TÜRK SAĞLIK-SEN'DEN ARYA'YA DESTEK

TÜRK Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilciliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın sağlık çalışanlarına çiçek takdim edilmesi için ayrılan çiçek ücretini SMA Tip 1 hastası Arya Öztürk’e bağışladı.

GÜNDEM 9.03.2024 11:39:00 0
TÜRK SAĞLIK-SEN

Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya Öztürk’ün bağış kampanyası devam ederken, Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilciliği de Arya bebeğe bağışta bulunarak destek oldu. Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilciliği, her özel günde yaptıkları etkinlikler gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de kadın sağlık çalışanlarına hediye edecekleri çiçeklerin ücretlerini, Arya bebeğin bağış kampanyasına aktararak, örnek bir davranışa imza attı.
 

“ARYA BEBEK YALNIZ DEĞİL”
Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya; “Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilciliği olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadın sağlık çalışanlarına taktım edeceğimiz çiçeklerin ücretini SMA Tip 1 hastası Arya Bebeğe bağışlama kararı aldık. Arya bebek yalnız değil. Desteklerimizle sağlığına kavuşturmaya yardımcı olacağız. Rabbim acil şifalar versin.  Desteğimiz ve dualarımız Arya bebek için. Bu vesile ile tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimizle kutlarız.” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: SAĞLIK-' ' DESTEK