TÜRK SAĞLIK-SEN HEYETİNDEN GAZİPAŞA'YA ZİYARET

.

GÜNDEM 12.02.2024 10:17:00 0
TÜRK SAĞLIK-SEN HEYETİNDEN GAZİPAŞA

TÜRK Sağlık Sen Antalya Şube Başkanı Turhan Turan ve beraberindeki heyet, Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilciliği’ni ziyaret ederek, Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya ile birlikte kurum ziyaretleri gerçekleştirdi.


Türk Sağlık Sen Antalya Şube Başkanı Turhan Turan, Türk Sağlık Sen Antalya Şube Başkan Yardımcıları Şevkiye Dikmen, Hale Ak ve Şahin Gür, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gazipaşa’ya geldi. İlk olarak Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilciliği’ni ziyaret eden Başkan Turan ve beraberindeki heyet, Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya ile birlikte ilçede kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. 


KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya, ziyaretleri ile ilgili; “Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilciliği olarak bugün Türk Sağlık Sen Antalya Şube Başkanımız Sayın Turhan Turan ve başkan yardımcılarımız Sayın Şevkiye Dikmen, Sayın Hale Ak ve Sayın Şahin Gür’ü ağırlamaktan şeref duyduk. Türk Sağlık Sen Şube Başkanımız, yönetimi ve Gazipaşa İlçe Temsilciliği olarak kurum ziyaretleri yaptık. Gazipaşa İlçe Sağlık Müdürü Sayın Eşşe Çelik’i, Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Sayın. Uz. Dr. S. Cem Özüak’ı, Gazipaşa Devlet Hastanesi İdari Mali Hizmetler Müdürü Sayın Kemal Burun’u, Gazipaşa Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sayın Aslı Yüksel’i, Gazipaşa Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Sayın Ferhat Bişkin’i ziyaret ederek kendilerine İl başkanımız tarafından hediyeler takdim edildi ve görevlerinde başarılar dilendi. Misafirperverlikleri, hoş sohbetleri ve nazik karşılamaları için değerli kurum amirlerimize teşekkür ediyoruz. Değerli Antalya Şube Başkanımıza ve yönetimine de ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27