TÜRK EĞİTİM SEN'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NE ÖZEL YEMEK

TÜRK Eğitim Sen’e üye öğretmenler ve aileleri, Türk Eğitim Sen Gazipaşa Temsilciliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.

GÜNDEM 25.11.2023 11:53:00 0
TÜRK EĞİTİM SEN

Türk Eğitim Sen Gazipaşa Temsilciliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sendikaya üye öğretmenler ve ailelerini yemekte buluşturdu. Gazipaşa Öğretmenevi’nde düzenlenen ve Türk Eğitim Sen Gazipaşa ilçe Temsilcisi Yakup Dağtekin ve sendika yöneticilerinin ev sahipliğini yaptığı yemeğe; Türk Eğitim-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Burhan Ulu, sendikaya üye öğretmenler ve aileleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, Ülkü Ocakları Alanya İlçe Başkanı Yavuz Uysal, Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya ve Türk Diyanet Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Mehmet Bahar katıldı. 


“GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN”
Birlikte yenen yemeğin ardından salonda bulunanlara hitap eden Türk Eğitim Sen Gazipaşa ilçe Temsilcisi Yakup Dağtekin, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Düzenlenen yemekte, sendika üyelerinin tanışması, kaynaşması ile birlik ve beraberliğin arttığına dikkat çeken Dağtekin, “Bizler, Türk Eğitim Sen ailesinin birer parçasıyız. Türk Eğitim Sen ailesi olarak bizim için büyük anlam ifade eden özel bir günde bir araya geldik. Programımıza katılan öğretmenlerimizin ve Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.
EMEKLİ OLAN ÖĞRETMENLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Yapılan konuşmaların ardından, emekli olan Türk Eğitim Sen’e üye öğretmenlere plaket takdim edildi. Dağtekin, emekli olan meslektaşlarına sağlık ve huzur dolu emekli hayatı diledi. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27